Mutsaersstichting zoekt een

Begeleider Individueel (BGI-er)

Dienstverband

16-24

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

De Mutsaersstichting biedt geïndiceerde hulp en geestelijke gezondheidszorg aan kinderen, jongeren en hun verzorgers met een intensieve behandelvraag, evenals maatschappelijke opvang en begeleiding aan vrouwen en kinderen. We zijn compleet in jeugdzorg, in de breedste zin van het woord en actief op de  gebieden jeugdhulpverlening én GGZ én welzijn én onderwijs.

Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.mutsaersstichting.nl.

 

De Mutsaersstichting vormt voor werknemers een dynamische omgeving die je uitdaagt om je kennis, vaardigheden en ervaring  in te zetten.  We stimuleren  lef en ondernemerschap en geven ruimte aan je eigen ontwikkeling  door  je  gebruik  te laten  maken van een uitgebreid netwerk van professionals en opleidingsmogelijkheden.

 

Ten behoeve van de Ambulante Hulpverlening  zijn wij op zoek naar 2 collega’s voor de functie van:

 

Begeleider Individueel (BGI-er)
16 tot 24 uur per week

 

 

Wat ga je doen?

Als Begeleider Individueel bied je begeleiding/behandeling/ondersteuning aan cliënten met chronische psychiatrische problematiek, in de thuissituatie en op school.  BGI wordt zowel ingezet als nazorg na afloop van een behandeltraject als ook naast de behandeling, om het aangeleerde te integreren in de alledaagse gang van zaken. Ook wordt BGI preventief ingezet om een behandeling of (klinische) opname te voorkomen. Als BGI-er ben je vaak het eerste aanspreekpunt voor de cliënt en/of de ouder(s) en / of verzorger(s), je stelt samen met de cliënt een begeleidingsplan op en dit evalueer je regelmatig. De complexiteit van de problematiek maakt dat je als BGI-er vaak laveert in het grijze gebied tussen begeleiding en behandeling, waardoor een groot beroep wordt gedaan op jouw kennis en kunde. Je signaleert wanneer er méér nodig is en overlegt multidisciplinair over de te zetten vervolgstappen. Je beheert je eigen agenda, werkt zelfstandig en reflecteert op je eigen handelen.

 

Werkdagen/werktijden

De begeleidingscontacten vinden vooral plaats na schooltijd en optioneel op zaterdagochtend. Dit doe je in overleg met de cliënt. Dit maakt dat er flexibiliteit wordt gevraagd qua werktijden. Je krijgt in eerste instantie een contract van 16 tot 24 uur per week.

 

Wie zoeken wij?

Een sterke persoonlijkheid met een relevante HBO opleiding. Je dient je SKJ te registreren of in het bezit te zijn van een SKJ registratie. Het is een vereiste enkele jaren werkervaring te hebben in de jeugdhulpverlening  dan wel geestelijke gezondheidszorg, met name op het gebied van het bieden van individuele begeleiding. Verder heb je affiniteit met werken in een ambulante setting.  Je hebt een professionele beroepshouding en bent in staat je eigen functioneren en dat van anderen kritisch te beoordelen. Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer. Verder ben je zelfstandig, ondernemend en creatief in de wijze van begeleiden.

 

Bij indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

 

 

Wat kan je van ons verwachten?

Wij bieden in eerste instantie een jaarcontract voor 16 tot 24 uur per week, met uitzicht op een vaste aanstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig aan de CAO Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). De functie is ingedeeld in functiegroep 45.

 

Wij hechten veel waarde aan het blijven ontwikkelen van onze medewerkers en bieden daarom volop (interne) opleidingsmogelijkheden. Daarnaast een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. Ook biedt de Mutsaersstichting een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden met een eindejaarsuitkering, collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

 

Wil je meer weten?

Ben je enthousiast en wil je meer weten over deze functie én onze organisatie dan kun je contact opnemen met Josien Vermeeren via 06-13 17 63 65. Heb je vragen over de arbeidsvoorwaarden dan kun je contact opnemen Laura Coenen, HRD Consulent via 06-10 88 92 37.

 

Meteen solliciteren?

Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de gestelde eisen, stuur dan jouw motivatie en Curriculum Vitae, onder vermelding van vacaturenummer 20-12 naar sollicitatie@mutsaersstichting.nl. Goed om te weten is dat de reactietermijn sluit op 5 april 2020.