DeSeizoenen zoekt een

Begeleider Kastanje Elivagar te Roggel

Dienstverband

20-28 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roggel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Aangenaam,
wij zijn DeSeizoenen. In onze zes woon- en werkgemeenschappen begeleiden we zo’n 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We geloven dat elk mens unieke talenten en mogelijkheden heeft. Daarom staat dat bij ons centraal.

Elivagar

De locatie Elivagar is gelegen in Roggel, in een groene, rustig dorpse omgeving. De woon-werkgemeenschap Elivagar draagt zorg voor 35 bewoners, bestaande uit twee doelgroepen. De verstandelijk beperkte bewoners (VB) zijn de bewoners van vier woonhuizen in de kern van het dorp Roggel. 

Kastanje

In dit woonhuis wonen laag niveau VG volwassenen. Je biedt begeleiding, verzorging en intensieve 1 op 1 begeleiding. Onze cliënten zijn verschillend en vragen een aanpak op maat en extra ondersteuning op het psychiatrische vlak. Dit varieert van richting geven en uitnodigen, tot aan ruimte geven.

Jouw nieuwe job

Als begeleider ondersteun en verzorg je onze cliënten. We werken vanuit de antroposofische inspiratie waarbij de waarden gelijkwaardigheid, dienstbaarheid en tegenwoordigheid van geest centraal staan. Wij denken daarbij in mogelijkheden, niet in beperkingen.

Heb je oog voor onze cliënten en wil je ze beter leren kennen? Dit op basis van je zorgopleiding op minimaal niveau 4 en je werkervaring. Zet jij humor in en kun je ook eens iets door je vingers zien? Ben je een teamspeler en vindt het ook niet erg om alleen te werken? Heb je een zorgopleiding op minimaal niveau 4 en vind je onze antroposofische visie interessant genoeg? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren.  Bij indiensttreding kun je een geldig VOG overleggen. 

Wij bieden een uitdagende functie met een fijne arbeidsvoorwaarden, waaronder een passend salaris (FWG 40 CAO GHZ) en een vaste eindejaarsuitkering. Bijzondere cliënten, je hebt intensief contact met hen en een team met fijne collega’s! We vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk en investeren graag in opleiding van onze mensen. 

Aanvankelijk bieden wij je een tijdelijke overeenkomst, bevalt de samenwerking wederzijds goed, zijn er goede toekomstmogelijkheden binnen de locatie Elivagar.

Meer weten?

Heb je interesse en wil je nog wat vragen voordat je solliciteert, bel dan gerust eens met Annie van de Venne op telefoonnummer 06-83283048 of Rudy Gubbels op telefoonnummer 06-12786826 voor meer informatie.