DeSeizoenen zoekt een

Begeleider Lariks - 24-28 uur - Elivagar, Roggel

Dienstverband

24 - 28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Roggel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Tevreden bewoners vinden wij het allerbelangrijkste en daar werken wij hier met z'n allen hard voor! Ben jij die warme, gestructureerde en geduldige collega die wil bijdragen aan het welzijn van onze bewoners, waarbij de menselijke behoefte, op basis van onze antroposofische visie, centraal staat? Dan ben jij bij het ons aan het juiste adres!

Midden in de groene en rustige dorpse kern van Roggel bevindt zich onze woon- en werk gemeenschap Elivagar onderdeel van DeSeizoenen.

Werken doen onze bewoners in ons creatief en ambachtelijk werkgebied de Koppeling, onze prachtig gelegen Leudalschuur en GAAF. Op de Koppeling maken we o.a. kaarsen en kussens, verkopen we ambachtelijk snoep en kan je terecht voor een heerlijke kop koffie. Binnen GAAF, staat up-cycle en recycle centraal. En in het prachtige Leudalbos ligt onze boshut alwaar de bewoners werken voor en in de natuur o.a. hout kloven, groentetuin, onderhoud groenvoorzieningen.

Waar ga je werken en wat ga je doen?

In het knusse woonhuis Lariks wonen cliënten met een wat lager ontwikkelingsniveau in combinatie met autisme. Zij vragen extra ondersteuning op het gebied van structuur en bevordering in hun zelfstandigheid, dit varieert van richting geven en uitnodigen, tot aan ruimte geven. Er wonen 7 unieke mannen! Die houden van gezelligheid en een bordspel op zijn tijd.

Elke bewoner werkt en leeft op zijn eigen niveau, passend bij zijn talenten en persoonlijke ontwikkeling.

Wat bieden wij:

Een uitdagende functie in een inspirerende en waarden gedreven organisatie. Een verantwoordelijke functie waarin je veel verschillende talenten kwijt kunt en die je ook de mogelijkheid biedt voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Hechte samenwerking in een leuk team.
  • Contract uren zijn mogelijk tussen de 24 en 28 uur wat past bij jou en je privé.
  • Salaris conform CAO-GHZ FWG 40 (tussen de € 2.236 en € 3.154 op basis van FT) afhankelijk van opleiding, ervaring en functie.
  • Alles wat is afgesproken in de CAO, o.a. eindejaarsuitkering, pensioen en reiskosten.
  • Mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen o.a. via ons eigen opleidingscentrum.
  • Extra: bedrijfsfitness met hoge korting en fietsplanregeling.
Wat vragen wij van jou?

We zoeken een collega die werkt vanuit de sociaaltherapie en handig is en het leuk vindt om met de handen te werken Je hebt een positief en geduldig karakter. Je voelt goed aan wat iemand nog kan leren, hebt het geduld om dit over te brengen en neemt daarvoor de tijd en bent in staat om de bewoners zelf te laten ontdekken, leren en laten doen.

Jij hebt het talent om mensen met een verstandelijke beperking te begeleiden in hun welzijn en ontwikkeling. Je beschikt over een relevante opleiding binnen Zorg en Welzijn op minimaal niveau 3 of 4. Je hebt een zelfstandige, mensgerichte begeleidingsstijl die je aanpast op de situatie en je wil graag van elke dag een mooie dag te maken voor de bewoners en je collega's.

Belangrijkste!! Om van elke dag een mooie dag te maken voor de bewoners en je collega'

Wie zijn wij:

Wij zijn DeSeizoenen. In onze zes woon- en werkgemeenschappen begeleiden en verzorgen we zo'n 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We geloven dat elk mens unieke talenten en mogelijkheden heeft. Daarom denken we graag in mogelijkheden: we kijken voor elke bewoner wat de beste oplossing is.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan snel via onze site, waar je jouw motivatiebrief en CV kunt uploaden. Vragen? Bel gerust met Clustermanager Ruud Gubbels 06-12786826 meer informatie.