Kempenhaeghe zoekt een

Begeleider, locatie Berkenlaan 3 - 9

Dienstverband

24 - 36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Sterksel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

“Wil jij binnen de woonzorg werken met je huidige agogische of verpleegkundige diploma en daarnaast doorgroeien door in september met de agogische of verpleegkundige opleiding niveau 4 of 5 te starten?”

Hoe ziet jouw werkdag eruit
Binnen Berkenlaan 3 en 9 mag je onze prachtige bewoners, ieder uniek in zijn doen en laten, zorg en ondersteuning bieden in zijn leven en binnen zijn niveau zijn regie laten bepalen. Soms zo makkelijk, soms een zoektocht, luisteren en kijken naar zijn signalen en daar je begeleiding op aanpassen.

Over afdeling Berkenlaan 3 en 9
Binnen deze woningen mag je onze prachtige bewoners, ieder uniek in zijn doen en laten, zorg en ondersteuning bieden in zijn leven en binnen zijn niveau zijn regie laten bepalen. Soms zo makkelijk, soms een zoektocht, luisteren en kijken naar zijn signalen en daar je begeleiding op aanpassen.

De 2x6 bewoners binnen deze twee woningen op de locatie Kloostervelden in Sterksel hebben ZZP 5, ZZP7 en ZZP 8 indicatie. Zij hebben een ernstige verstandelijke beperking en daarbij veelal forse epilepsie. Zij vragen naast verzorging en begeleiding in ADL-activiteiten ook soms extra begeleiding in het gedrag.
Sfeer is een belangrijk speerpunt binnen de afdelingen. Samen met je collega’s en de bewoners creëer jij een fijne huiselijke sfeer. Daarnaast speelt voorspelbaarheid en structuur ook een belangrijke rol bij bewoners. Er is een nauwe samenwerking met de dagbesteding.
Binnen deze afdelingen werk je beurtelings binnen Berkenlaan 3 en 9 (benedenverdieping) maar uitwisselbaarheid en uit helpen bij andere woningen is van toepassing.
Deze uitwisselbaarheid bestaat uit het af en toe werken binnen Berkenlaan 5 en 7 (bovenverdieping) waar een andere doelgroep woont als binnen Berkenlaan 3 en 9. De bewoners van Berkenlaan 5 en 7 zijn (jong) volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking met epilepsie met een intensieve zorg/begeleiding. Het accent ligt op het bieden van een veilig en prettig woon/leefklimaat, het ondersteunen en begeleiden van bewoners, onder andere in hun gedrag en het stimuleren van de zelfredzaamheid. Er wordt gewerkt met de methodiek Active support.

Wat breng jij mee

  • Je bent MBO- of HBO gediplomeerd verpleegkundige of hebt een agogische opleiding op niveau 3, 4 of 5 afgerond;
  • Je bent open, gemotiveerd je verder te ontwikkelen, enthousiast, leergierig, flexibel en collegiaal;
  • Je hebt een warm hart voor onze bewoners.

Wat bieden wij jou

  • Een vaste aanstelling;
  • Uren in overleg, wij denken aan 24 – 36 uren;
  • Cao Ziekenhuizen, salaris FWG 40, maximaal € 3.160 bruto per maand bij een fulltime aanstelling;
  • Eindejaarsuitkering en vakantietoeslag, beide structureel van 8,33%;
  • De mogelijkheid te starten met een agogische of verpleegkundige opleiding niveau 4 of 5 als je reeds een agogische of verpleegkundig diploma op zak hebt. Doorgroeimogelijkheden vinden wii erg belangrijk binnen Kempenhaeghe.
  • Bij Kempenhaeghe hoef je geen specialist te zijn, om er een te worden. Daar helpen wij je mee!

Informatie en sollicitatie
Interesse? Top! Solliciteer dan via bijgaande link.

Voor meer informatie over de functie neem je contact op met Gitthy Thielen, clustermanager M. 06-53353652.

Heb je nog vragen, bel of app me dan gerust!
Chantal Simar, recruiter
M. 06-51142379
E. simarc@kempenhaeghe.nl

Bereikbaarheid: 15 min. vanaf Weert, dus ook goed bereikbaar vanuit Limburg.