Koraal zoekt een

Begeleider - locatie Op de Bies - Zorgmodule Behandeling

Dienstverband

28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Voor Op de Bies in Landgraaf - Zorgmodule Behandeling - zoeken we een Begeleider/Doelgroepspecialist voor 28 uur per week.


Over de functie


De zorgmodule Behandeling is een clustering van basisteams die een cliënt volgen binnen wonen en dagbesteding. Ga jij aan de slag als begeleider van deze zorgmodule dan kun ingezet worden op alle behandelgroepen binnen op de Bies. De accentverschillen binnen de groepen liggen in de individuele zorgvraag van de cliënt, maar ook in de mate van begeleiding/behandeling. De cliënten hebben, naast een matige/ernstige verstandelijke beperking, ook gedragsproblemen. De woongroep is gekoppeld aan een dagbestedingsruimte waardoor je ook bij de dagbesteding betrokken bent.

Je maakt in eerste instantie deel uit van de flexibele schil die is gekoppeld aan de woongroep Hereweg 161. Deze woongroep bestaat uit negen bewoners. Alle bewoners hebben een ZZP7. Naast de ernstige verstandelijke beperking komen er dagelijks gedragsproblemen voor. Behandelplannen en natuurlijk de individuele behoeften en wensen van de cliënt zijn het uitgangspunt in de begeleiding. Vaak ga je in een multifunctioneel team deze begeleiding vaststellen en er samen voor zorgen dat de cliënten in een rustige, veilige en huiselijke sfeer de rust en duidelijkheid krijgen die ze nodig hebben. Voor jou betekent dat dat je deel uitmaakt van een team met betrokken, deskundige collega's waarop je kunt terugvallen.

De groep vraagt het nodige van jezelf. Je zult er rekening mee moeten houden dat er situaties kunnen ontstaan waarbij je duidelijk grenzen moet aangeven, moet durven te handelen, open moeten staan voor feedback en zelfreflectie.


Wat bieden wij?

  • Een leuke en afwisselende functie met de mogelijkheid om veel ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen door middel van diverse cursussen en trainingen.
  • Je salaris en overige voorwaarden wordt geregeld conform de CAO gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in functiegroep 45 (m inimaal €2.016,- en maximaal €3.084,- bruto per maand (op basis van 36 uur per week.)
  • Meer informatie omtrent de arbeidsvoorwaarden binnen Koraal tref je aan via de volgende link: https://www.werkenbijkoraal.nl/werken-en-leren-bij/arbeidsvoorwaarden .
  • Een contract voor de duur een jaar met de intentie om dit om te zetten naar onbepaalde tijd.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent in het bezit van een afgeronde relevante opleiding op niveau 4 (bijvoorbeeld MMZ, SPW) of niveau 5 (Social Work, Pedagogiek);
  • Je hebt affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie inclusief verzorging van cliënten;
  • Je kunt adequaat reageren in het geval van een complexe en/of een crisis situatie;
  • Je bent in staat en bereid tot het geven en ontvangen van (kritische) feedback op zowel eigen handelen als processen;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Meer informatie


Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Nicole Mommer (leidinggevende), bereikbaar via: 06 - 57 08 15 62.

Alvorens je bij ons in dienst treedt, zullen wij telefonisch en schriftelijk referenties inwinnen bij je huidige of een vorige werkgever en dien je een Verklaring omtrent Gedrag te overleggen.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern vacant gesteld. Interne kandidaten hebben, mits zij aan de functie-eisen voldoen én bij gebleken geschiktheid, voorrang ten opzichte van externe kandidaten.


Reageren?


Wil jij deel uitmaken van ons team? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatie.