Kempenhaeghe zoekt een

Begeleider, locatie Reigerlaan/Appelvinkstraat

Dienstverband

20 - 32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Sterksel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Hoe ziet jouw werkdag eruit
Binnen een rustige sfeer werk je vanuit de vraag van de bewoner, je stemt af en past je aan op het niveau van de bewoners, de mogelijkheden en beperkingen waardoor je steeds werkt vanuit het creëren van welbevinden voor de bewoner. Kijken, observeren en daarin je werkzaamheden aanpassen maakt dat geen dag hetzelfde is, dat het verzorgen van een bewoner elke keer anders kan verlopen. Onze bewoners hebben een ernstig meervoudige beperking met epilepsie, ze zijn zorgafhankelijk wat betreft de persoonlijke verzorging en voeding, daarbij vragen ze om een benadering die past bij het moment. Wat vraagt dat je echt wil kijken naar de bewoner en wat hij/zij vraagt aan je waardoor ze ook vanuit hun eigen regie mee participeren in hun dag.

Over het Centrum voor Epilepsiewoonzorg
In het Centrum voor Epilepsiewoonzorg bieden wij zorg en begeleiding in een langdurige woon- en leefsituatie aan mensen met gecompliceerde problematiek, veroorzaakt door epilepsie, verstandelijke en dikwijls ook lichamelijke handicaps.
Zorg, behandeling en begeleiding worden geoptimaliseerd met als uitgangspunt de specifieke zorgvraag van en het respect voor de individuele wensen en opvattingen van de bewoner. Kempenhaeghe is een kenniscentrum waarbij voortdurend onderzoek gedaan wordt met als doel om de kwaliteit van zorg en dienstverlening te verbeteren.

Over Reigerlaan/Appelvinkstraat
Je komt te werken in een kleinschalig team, waar een mix van verpleegkundigen/verzorgenden en sociaal agogisch opgeleiden werken, zij brengen allen een persoonlijke en professionele rugzak mee die het werken heel divers maakt. Er wordt volop van en met elkaar geleerd, door zowel de vaste teamleden, als medewerkers in opleiding en stagiaires.
Je komt te werken met (jong)volwassenen met zeer uiteenlopende zorgvragen welke afgestemd worden binnen een Multidisciplinair team. Binnen deze afdelingen wonen 12 cliënten, waarbij telkens 6 cliënten een huiskamer delen.
Onze cliënten zijn enorm gevoelig voor sfeer daarmee is dit een belangrijk speerpunt binnen de afdelingen; Een eigen thuis creëren voor onze bewoners waar hun non-verbale signalen gezien en gehoord worden. Kan jij genieten van de kleine signalen die onze cliënten geven? Binnen dit thuis dient er ook aandacht te zijn voor de bijkomende medische problematieken.

Wat breng jij mee

 • Ben jij een verzorgende, een (persoonlijk) begeleider Gehandicaptenzorg of Verpleegkundige die vanuit de basis ZORG wil bieden?
 • Wil jij hard werken, maar niet ingehaald worden door de tijd? Daarmee bedoelen we; intensieve zorg bieden zonder een tijdskader, want onze bewoners zijn niet gebaat bij gehaast werk!
 • Wil jij deze doelgroep ontdekken, onze bewoners je laten helpen om te groeien in je vakgebied. En is je interesse er in zorginnovaties en complexe epilepsie, dan nemen we je graag mee in onze deskundigheid.

Wat bieden wij jou

 • Een leuk en enthousiast team;
 • Een contract voor onbepaalde tijd;
 • Uren in overleg, wij denken aan 20 - 32 uur;
 • Cao Ziekenhuizen, FWG 40, maximaal € 3.160 bruto per maand of FWG 45, maximaal € 3.468 bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring;  
 • Eindejaarsuitkering en vakantietoeslag, beide structureel 8,33%;
 • Een uitgebreid meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, denk aan de aanschaf van een mobiele telefoon of lidmaatschap van de sportschool;
 • Volop (door)groeimogelijkheden;
 • Bij Kempenhaeghe hoef je geen specialist te zijn, om er een te worden. Daar helpen wij je mee!   

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie over de functie neem je contact op met Wendy Beerten, clustermanager, via telefoonnummer 06-20050623.

Interesse? Top! Solliciteer dan voor 1 juni a.s. via bijgaande link.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure bel of app me dan gerust!
Chantal Simar, recruiter
M. 06-51142379
E. simarc@kempenhaeghe.nl


Bereikbaarheid: 15 min. vanaf Weert, dus ook goed bereikbaar vanuit Limburg.