Koraal zoekt een

Begeleider / Medewerker Begeleiding - Op de Bies - Zorgmodule senioren

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Voor de locatie Op de Bies in Landgraaf zoeken we een Begeleider/Medewerker Begeleider (uren in overleg) in de flexibele schil van de Zorgmodule Senioren.


Over de functie


Cliënten wonen in een woning gelegen op het instellingsterrein van Op de Bies. Hier verblijven 8 cliënten. Het betreft cliënten met een ernstige of matige verstandelijke beperking die niet meer thuis kunnen wonen. De cliënt heeft behoefte aan een sfeervol en veilig leefklimaat en de activiteiten zijn afgestemd op hun leeftijd. De cliënt heeft behoefte aan ondersteuning en begeleiding t.a.v. het in stand houden van vaardigheden en de achteruitgang hierin.De cliënt heeft behoefte aan het onderhouden van sociale contacten met zijn mede-cliënten en respecteert ieders eigenheid.Verzorging en begeleiding maakt dan ook een groot onderdeel uit van de werkzaamheden.

Je kunt ingezet worden van maandag tot en met zondag tussen 7.00 uur en 22.00 uur. Er wordt gewerkt volgens een basisrooster.


Wat bieden wij?

 • Een leuke en afwisselende functie met de mogelijkheid om veel ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen door middel van diverse cursussen en trainingen. Bekijk via deze link enkele verhalen van onze medewerkers over hun drijfveren en hoe zij zich ontwikkeld hebben binnen onze organisatie.
 • Je salaris en overige voorwaarden wordt geregeld conform de CAO Gehandicaptenzorg.
  De functie van Begeleider is ingedeeld in FWG 40 (min €2.025 en max €2.993 bruto/maand (op basis van 36 u/w).
  De functie van Medewerker Begeleider is ingedeeld in FWG 35 (min €1.920 en max €2.853 bruto/maand (op basis van 36 u/w).
 • Meer informatie omtrent de arbeidsvoorwaarden binnen Koraal tref je aan via de bijgevoegde link: https://www.werkenbijkoraal.nl/werken-en-leren-bij/arbeidsvoorwaarden;
 • Mogelijkheden voor dienstverband voor bepaalde of onbepaalde tijd. Dit in onderling overleg en afhankelijk van opleiding/ervaring.

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent in het bezit van een afgeronde relevante opleiding op niveau 4 (bijvoorbeeld MMZ of Verpleegkunde) of niveau 3 voor Medewerker Begeleider. Ben jij momenteel nog bezig met jouw studie en zit je minimaal in het derde jaar? Dan nodigen wij jou ook van harte uit om te solliciteren!
 • Je hebt affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie inclusief verzorging van cliënten.
 • Je kunt vaardigheden in stand houden en wanneer nodig ondersteunen in het proces van achteruitgang.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Over de locatie


De Koraal-locatie Op de Bies in Landgraaf is, naast Maasveld en St. Anna, een van de drie locaties voor verstandelijk gehandicapten zorg (VG) van Koraal in Limburg. De drie organisaties hebben elk een moderne centrumlocatie en daarnaast enkele woningen verspreid in de wijk. Zij bieden zorg, behandeling, begeleiding, advies en ondersteuning aan mensen met ernstige verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen, veelal gecombineerd met onbegrepen gedrag. Het aanbod sluit aan bij de wensen en mogelijkheden van cliënten. De een heeft behoefte aan 24-uurszorg op een van de centrumlocaties; de ander woont thuis en maakt gebruik van een van de dagbestedingsmogelijkheden.


Meer informatie


Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Natasja Kroes (Teammanager) te bereiken op telefoonnummer: 06-22386946 (werkzaam op ma/di/do/vrij).

Alvorens je bij ons in dienst treedt, zullen wij telefonisch en schriftelijk referenties inwinnen bij je huidige of een vorige werkgever en dien je een Verklaring omtrent Gedrag te overleggen.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern vacant gesteld. Interne kandidaten hebben, mits zij aan de functie-eisen voldoen én bij gebleken geschiktheid, voorrang ten opzichte van externe kandidaten.


Reageren


Heb je interesse en voldoe je aan de gestelde eisen, dan ontvangen we graag zo snel mogelijk je reactie!