Koraal zoekt een

Begeleider Meerzorgteam EMB - Op de Bies

Dienstverband

18 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Op de Bies is voor het Meerzorgteam EMB (ernstig meervoudig beperkt) op zoek naar een Begeleider die graag 1 op 1 cliënten begeleidt. Een zelfstandige en afwisselende functie waarbij je alle ruimte krijgt voor eigen inbreng. De functie is voor 18-32 uur per week, meer uren in overleg mogelijk, bijvoorbeeld in combinatie met de Flex module.

Meerzorgteam.

Binnen verschillende woningen, Hereweg 147A tot en met 151A wonen in totaal een drietal cliënten welke een toekenning voor meerzorg hebben. Meerzorg omdat de toegekende ZZP inschaling niet toereikend is om de juiste zorg te bieden aan deze cliënten. Kortom- voor deze cliënten ontvangen wij extra budget om de meerzorg te kunnen bieden.
De meerzorg zal veelal bestaan uit individuele programma onderdelen gerelateerd aan vooraf opgestelde doelen. De meerzorg wordt dagelijks geboden tussen 07.00u en 21.00u. Ook in de weekenden. Het meer-zorgteam zal uit meerdere personen bestaan die samen met jou het meerzorg team vormen.

Over de functie

Je werkt als begeleider niet binnen een vaste woning. Je gaat hoofdzakelijk individueel werken met alle 3 de meerzorg-clienten. De programma's zullen in elkaar overlopen waardoor je per dienst meerdere cliënten zult begeleiden.
Wat bieden wij?
 • Een leuke en afwisselende functie met de mogelijkheid om veel ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen door middel van diverse cursussen en trainingen. Zie in deze brochure hoe een aantal van onze collega's zich ontwikkeld hebben binnen Koraal.
 • Je salaris en overige voorwaarden wordt geregeld conform de CAO Gehandicaptenzorg. De functie van Begeleider is ingedeeld in FWG 40 (min €2.025 en max €2.993 bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • ORT, reiskostenvergoeding van 13 cent per km, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Meer informatie omtrent de arbeidsvoorwaarden binnen Koraal tref je aan via de bijgevoegde link: https://www.werkenbijkoraal.nl/werken-en-leren-bij/arbeidsvoorwaarden
 • Op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.
 • De functie van Begeleider is ingedeeld in FWG 40 (min €2.236,- en max €3.154,- bruto/maand (op basis van 36 u/w).

Wat vragen wij van jou?
 • Je bent in het bezit van een afgeronde relevante opleiding op minimaal niveau 4.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep EMB (ernstig meervoudig beperkt).
 • Je bent enthousiast en gemotiveerd en hebt een stimulerend effect op je collega's.
 • Je bent initiatief, flexibel en beschikt over goede contactuele eigenschappen.
 • Je hebt een professionele houding.
 • Je bent stressbestendig en toont doorzettingsvermogen.
 • Je bent creatief in je denken en doen, initiatief nemend en je toont een open houding bij vernieuwingen in zorg.
 • Je kunt zelfstandig maar ook in teamverband goed functioneren.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met onbegrepen gedrag.

Meer informatie

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Roos Kosterman. (Senior Begeleider zorgmodule EMB) Zij is te bereiken op: 06-22 910 332. Of Jan Koolen (Teamleider EMB) Tel: 06-51 21 27 96.
Alvorens je bij ons in dienst treedt, zullen wij telefonisch en schriftelijk referenties inwinnen bij je huidige of een vorige werkgever en dien je een Verklaring omtrent Gedrag te overleggen.
De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern vacant gesteld. Interne kandidaten hebben, mits zij aan de functie-eisen voldoen én bij gebleken geschiktheid, voorrang ten opzichte van externe kandidaten.

Reageren

Stuur je schriftelijke sollicitatie met motivatie en CV zo snel mogelijk, doch vóór 16 augustus 2022 via het sollicitatieformulier.