Koraal zoekt een

Begeleider Meerzorgteam EMB - Op de Bies Landgraaf

Dienstverband

18 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Op de Bies is voor het Meerzorgteam EMB (ernstig meervoudig beperkt) op zoek naar een Begeleider die graag 1 op 1 cliënten begeleidt. Een zelfstandige en afwisselende functie waarbij je alle ruimte krijgt voor eigen inbreng.

De functie is voor 18-32 uur per week, meer uren in overleg mogelijk, bijvoorbeeld in combinatie met de Flexmodule.


Over de functie


Binnen verschillende woningen (Hereweg 147A tot en met 151A) wonen in totaal een drietal cliënten die een toekenning voor meerzorg hebben, omdat de toegekende ZZP inschaling niet toereikend is om de juiste zorg te bieden aan deze cliënten. Kortom, voor deze cliënten ontvangen wij extra budget om meerzorg te kunnen bieden.

De meerzorg zal veelal bestaan uit individuele programmaonderdelen gerelateerd aan vooraf opgestelde doelen. Dit wordt dagelijks geboden tussen 07.00u en 21.00u, ook in de weekenden. Je vormt samen met enkele collega's het meerzorgteam.


Je werkt als begeleider niet binnen een vaste woning, maar individueel met de 3 meerzorgcliënten. De programma's lopen in elkaar over, waardoor je per dienst meerdere cliënten zult begeleiden.


Wat bieden wij?


Een leuke en afwisselende functie met de mogelijkheid om veel ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen door middel van diverse cursussen en trainingen.

Zie in deze brochure hoe een aantal van onze collega's zich ontwikkeld hebben binnen Koraal.
  • De functie is ingedeeld in FWG 40: min €2.236 en max €3.154 bruto/maand op basis van een 36-urige werkweek.
  • Voldoe je aan de criteria, dan start je in principe met een dienstverband voor onbepaalde tijd. Andere opties in onderling overleg en afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • ORT, reiskostenvergoeding (13 cent per km), vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
  • Op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.

Wie zoeken wij?


Een bevlogen en betrokken collega die anderen kan enthousiasmeren. Zowel in teamverband als zelfstandig kom je goed tot je recht. Je neemt van nature initiatief, bent creatief in denken en doen en hebt een open houding bij vernieuwingen in de zorg. Je staat stevig in je schoenen en hebt een professionele houding.
  • Je bent in het bezit van een afgeronde relevante opleiding op minimaal niveau 4.
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep EMB (ernstig meervoudig beperkt) en bij voorkeur ervaring met onbegrepen gedrag.

Meer informatie


Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Roos Kosterman (teamleider) 06-22 910 332.


Reageren


Stuur je schriftelijke sollicitatie met motivatie en CV bij voorkeur zo snel mogelijk, doch vóór 7 februari 2023 via het sollicitatieformulier.