Koraal zoekt een

Begeleider Nachtdienst - Buitenlocaties Op de Bies

Dienstverband

18 - 27 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Voor de buitenlocaties van Op de Bies in Landgraaf zoeken we een begeleider voor de vaste nachtdienst (18 - 27 uur/week). Ben je op zoek naar een afwisselende baan met een grote mate van regie en eigen verantwoordelijkheid? Durf je knopen door te hakken en beschik je over een flinke dosis doorzettingsvermogen? Dan zoeken wij jou!

Over de functie
Als Begeleider Nachtdienst draag je tijdens de nacht de zorg voor de begeleiding en verzorging van onze cliënten. Je verricht daartoe werkzaamheden gericht op het psychische, somatische en sociaal welbevinden van de cliënten, conform de afspraken. Tevens verricht je alle voorkomende (verpleeg)technische handelingen. Je verzorgt zowel mondeling alsook schriftelijke een overdracht.

Het betreft een solistische functie; het is dus zeer belangrijk dat je zelfstandig, maar gerelateerd aan de gemaakte team-afspraken, kunt werken. Je dient dan ook een ruime ervaring te hebben binnen de zorg met diverse verschillende doelgroepen.

Omdat je op diverse buitenlocaties en als zwerfwacht van Op de Bies ingezet kunt worden, dien je te beschikken over een flexibele instelling.

Je kunt ingezet worden van maandag tot en met zondag tussen 22.00 en 7.00 uur.

Wat bieden wij?
 • Salaris: inschaling conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 40: min €2.617 en max €3.535 bruto/maand (op basis van 36 u/w).
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: ORT, eindejaarsuitkering (8,33%), collectieve korting op zorgverzekeringen, een ruime pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (bv fiscaal gunstig sporten).
 • Contract: direct een contract voor onbepaalde tijd.
 • Uren: 18 - 27 uur per week, in overleg te bepalen.
 • Kennis: persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk, dus er zijn volop scholingsmogelijkheden om je te blijven ontwikkelen. Er is ruimte voor eigen inbreng.
 • Kansen: de mogelijkheden zijn enorm. De verschillende problematieken maakt dat je veel bijleert en voldoende bagage in je rugzak kan stoppen voor je verdere carrière.
 • Koraal Vitaal: op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk & privé, vitaal & gezond en je loopbaan.

Wat vragen wij van jou?
Enthousiaste en gedreven collega's met een flinke portie doorzettingsvermogen. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband functioneren. Daarbij ben je in staat tot het geven en ontvangen van feedback. Je reageert adequaat op complexe en/of crisissituaties.

Daarnaast:
 • Je bent in het bezit van een afgeronde MBO 4 opleiding, bijvoorbeeld MMZ of Verpleegkunde.
 • Je hebt affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking en LVB jongeren.
 • Je hebt ruime ervaring als begeleider, inclusief verzorging van cliënten.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Meer informatie
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Mark van Gastel (teamleider) via 06-22752926.

Alvorens je bij ons in dienst treedt, zullen wij telefonisch en schriftelijk referenties inwinnen bij je huidige of een vorige werkgever en dien je een VOG te overleggen.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern vacant gesteld. Interne kandidaten hebben, mits zij aan de functie-eisen voldoen én bij gebleken geschiktheid, voorrang ten opzichte van externe kandidaten.

Reageren
Is dit echt iets voor jou en wil je graag ons team komen versterken? Laat ons dan weten waarom jij voor ons de geschikte kandidaat bent! Stuur vóór 31 januari a.s. je CV en motivatie naar ons toe via het sollicitatieformulier.