SGL zoekt een

Begeleider nachtdiensten woonvormen in Sittard

Dienstverband

24 uren

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

‘Voor onze woonbegeleidingscentra in Sittard, WBC Overhoven en WBC De Baandert, zijn wij op zoek naar een: Begeleider voor de nachtdiensten (gemiddeld 24 uur per week)

Gedurende de nacht zijn er geplande zorgmomenten voor diverse cliënten. Je levert een bijdrage aan de begeleiding, verzorging en doet indien nodig verpleegkundige handelingen bij cliënten. Uiteraard kan het ook voorkomen dat een cliënt ongepland jouw aandacht en zorg nodig heeft. Dit maakt het werken in de zorg juist afwisselend.  Oftewel: Je bewaakt de algehele gezondheidstoestand van iedere cliënt. Je hebt een signalerende functie en bent in staat adequaat te handelen bij incidenten en calamiteiten gedurende de nacht.

In WBC Overhoven & WBC De Baandert vind je een ervaren team, op dit team kun je bouwen, jij bent het ontbrekende puzzelstukje en neemt nieuwe kennis en ervaring mee. Samen met het team zorg jij voor kwaliteit van zorg, jij bent het aanspreekpunt in de nacht voor de cliënten. Zij vertrouwen op jou en jij bent de steun en toeverlaat voor hen.

kijk voor meer informatie over deze vacature op onze site www.sgl-zorg.nl