DeSeizoenen zoekt een

Begeleider Nachtzorg, 16 tot 24 uur, Roggel

Dienstverband

16 - 24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Roggel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Tevreden bewoners vinden wij het allerbelangrijkste en daar werken wij hier met z’n allen hard voor! Wij zijn DeSeizoenen en in onze 6 woon en werkgemeenschappen begeleiden wij zo’n 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We werken vanuit de visie dat elke bewoner unieke talenten en mogelijkheden heeft.

Voor de locatie Elivagar in Roggel zoeken wij een enthousiaste

GHZ Begeleider Nachtzorg
Voor gemiddeld 16 tot 24 uur per week
En waarom is deze functie nou zo leuk bij DeSeizoenen op Elivagar?
Vanuit jouw expertise en de zorgvisie van DeSeizoenen begeleid je cliënten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking in de nacht tussen 22.00 en 07.00 uur. Dit is voor jou een uitdaging waarin je creatief denkt en kundig handelt. Je kan hierbij terugvallen op collega’s van een andere locatie.

Sleutelwoorden voor de nachtzorg zijn maatwerk, veiligheid, privacy en optimale nachtrust. Door het combineren van diverse domotica en het uitluistersysteem kunnen we de zorgbehoefte van onze bewoners sneller signaleren en adequate zorg op maat verlenen. In de nacht kan van alles voorkomen, wanneer nodig volg je daarom ook benodigde cursussen met betrekking tot specifieke ziektebeelden (denk bv. aan epilepsie) of BHV.

Wat bieden wij:
  • Een contract voor minimaal 16 en maximaal 24 uur per week, je rooster ontvang je ruim op tijd
  • Vast dienstverband, wanneer we direct een goede match hebben in je sollicitatiegesprek.
  • Salaris conform CAO-GHZ FWG 40, afhankelijk van je werkervaring
  • Alles wat verder is afgesproken in de CAO, zoals een eindejaarsuitkering, pensioen en reiskosten.
  • En als extra: bedrijfsfitness met hoge korting en fietsplanregeling.

En natuurlijk verwelkomen wij je graag voor een meeloop dag, om kennis te maken met de bewoners en de sfeer te proeven.

Heb jij het in je?
Jij hebt een groot hart voor de bewoners en wilt graag je steentje bijdragen, door van elke nacht een rustige nacht te maken voor de bewoners en je collega's. Je staat stevig in je schoenen, je werkt pro-actief en doet graag dat stapje extra waar nodig.

Voor deze functie zijn wij zijn op zoek naar kandidaten met een afgeronde opleiding in Zorg en Welzijn op niveau 3 of 4. Het is fijn als je al ervaring hebt in een soortgelijke functie, maar wij begeleiden je ook graag waar nodig, zodat jij je verder kan ontwikkelen.

Hebben we je geprikkeld?
Solliciteer dan snel via onze site, waar je jouw motivatiebrief en CV kunt uploaden. Vragen? Bel gerust met Ruud Gubbels (tel. 06-12786826) of Annie van de Venne (tel. 06-83283048) voor meer informatie.

Wil je meer weten over Elivagar? We zien je graag verschijnen op een van onze rondleidingen! Klik hier voor meer informatie en de data: https://deseizoenen.org/actueel/rondleidingen

Midden in de groene en rustige dorpse kern van Roggel bevindt zich onze woon- en werk gemeenschap Elivagar, onderdeel van DeSeizoenen.

Werken doen onze bewoners in ons creatief en ambachtelijk werkgebied de Koppeling, onze prachtig gelegen Leudalschuur en GAAF. Op de Koppeling maken we o.a. kaarsen en kussens, verkopen we ambachtelijk snoep en kan je terecht voor een heerlijke kop koffie. Binnen GAAF, staat up-cycle en recycle centraal. En in het prachtige Leudalbos ligt onze boshut alwaar de bewoners werken voor en in de natuur o.a. hout kloven, groentetuin, onderhoud groenvoorzieningen.