Dichterbij zoekt een

Begeleider Nachtzorg Mikado Horst/Bergen

Dienstverband

18

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Gennep Horst Bergen

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Begeleider Nachtzorg Mikado Horst/Bergen

Ga jij de uitdaging aan om mee te denken over ons nieuwe woon-leefconcept? Dan zoeken wij jou! Voor onze locatie Mikado in Horst zoeken we een begeleider Nachtzorg voor 18 uur.

Wat ga je doen
Je vindt het heerlijk om ervoor te zorgen dat mensen ’s nachts lekker kunnen slapen. Dat doe je door je zorg- en dienstverlening af te stemmen op de specifieke hulpvraag van de cliënten met een verstandelijke beperking. Soms is hulp gepland, soms hebben cliënten ongepland hulp nodig. Je werkt daarbij goed samen met de zorgcentrale van Dichterbij, waar signalen en meldingen binnenkomen. De doelgroep is divers: van jong tot oud, van licht tot ernstig beperkt, met en zonder gedragsproblematiek, overname van ADL tot een meer somatische zorgvraag. Samen kijken we welke cliënten het beste bij jou passen.

Met wie ga je dat doen

Als begeleider in de nacht werk je zelfstandig. Op afstand werk je nauw samen met de zorgcentrale. Verder werk je nauw samen met cliënten en je collega’s en hebt goed contact met verwanten. Bij Dichterbij sta je er nooit alleen voor.

Waar ga je dat doen

In Horst zijn we volop aan het ontwikkelen en onze droom waar aan het maken. Het is een plek waar we doen waar we goed in zijn en blij van worden en waar we vanzelfsprekend onderdeel van de samenleving zijn. Een plek waar iedereen het beste uit zichzelf haalt. Waar talenten elkaar ontmoeten en we goede ideeën realiseren. Een echt thuis waar niet de zorg maar het leven van de bewoner het allerbelangrijkste is. Dat doen we voor de locaties Mikado, De Twinkeling en de buitenhuizen in Horst. In 2023 verwachten we samen te komen in de nieuwe locatie die komt op de plek waar nu Mikado staat. Tot die tijd zijn we aan de slag met het uitwerken én uitproberen van goede ideeën van bewoners, hun familie en vrienden, medewerkers en buurtbewoners.

Zo werken wij

Alle mensen hebben wensen. De manier waarop wij cliënten en hun verwanten leren kennen noemen wij 'Als je het mij vraagt’. Ontdek onze werkwijze via https://www.dichterbij.nl/alsjehetmijvraagt. Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Dit ben jij

  • Je hebt een zorggerelateerd mbo-diploma (niveau 4);
  • Je hebt 2 jaar werkervaring binnen de gehandicaptenzorg;
  • Je kunt je goed inleven in de cliënt, waardoor je als vanzelfsprekend in hun belang handelt;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent flexibel inzetbaar;
  • Je bent bereid scholingen te volgen voor de voorkomende verpleegtechnische handelingen, Fysieke Agressie Hantering en BHV;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.


Dit krijg je ervoor terug

Bij Dichterbij geniet je van de voordelen van een grote organisatie én van het werken in een klein, zelfstandig functionerend team. Je krijgt volop de kans om jezelf te ontwikkelen en aan je idealen en carrière te werken. Daarnaast geldt:

  • Een salaris van FWG 40 conform CAO-Gehandicaptenzorg op basis van een 36-urige werkweek (€ 1.963,- tot € 2.902,- bruto per maand);
  • Een vaste eindejaarsuitkering en vakantietoeslag;
  • Je werkt gemiddeld 18 uur per week;
  • Een contract voor bepaalde tijd met intentie tot vast.

 

Contactpersoon

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Hennie Jans-Beken (manager) via h.jans-beken@dichterbij.nl / 06-11349780.

Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij via telefoonnummer 088-7540060 of wervingsbureau@dichterbij.nl

Heb je interesse?

Stuur je cv en motivatie naar wervingsbureau@dichterbij.nl Of upload deze via de website van Dichterbij https://www.dichterbij.nl/werken-bij/begeleider-nachtzorg