Koraal zoekt een

Begeleider Onderwijs - Zorg

Dienstverband

20 - 24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Voor de onderwijs-zorg klas binnen st. Jan Baptist zijn we op zoek naar een enthousiaste Begeleider die het team komt versterken voor 20-24 uur per week. Heb jij passie voor onderwijs en zorg? Dan zijn we op zoek naar jou!

Over de functie

Als Begeleider Onderwijs - Zorg begeleid je kinderen met een verstandelijke beperking en gedragsproblemen, binnen de schoolsituatie van VO/VSO St. Jan Baptist. Op deze manier kunnen we onze cliënten extra ondersteuning bieden op zorginhoudelijk (gedragsmatig) vlak, binnen de onderwijscontext. Je werkt nauw samen met de leerkracht, samen vorm je een team rondom een aantal kinderen. Dit gebeurt onder aansturing van de adjunct van SO/VSO St. Jan Baptist.

Je helpt mee in de vormgeving en uitvoering van het onderwijs/zorg arrangement. Je maakt deel uit van het schoolteam, maar je hebt een dienstverband bij Koraal. Je onderhoudt contacten met medewerkers, gedragsdeskundigen en je teamleider van Koraal, die vanuit een inhoudelijke betrokkenheid en vanuit de afstemming zorg-onderwijs betrokken zijn.

Je werkt voorafgaand, tijdens en aansluitend aan de schooltijden en niet tijdens de schoolvakanties. De afspraken van SO / VSO st. Jan Baptist zijn hierin leidend. Het definitieve aantal contracturen wordt vastgesteld op basis van het aantal werkuren per week. Dit in relatie tot het aantal schoolvakanties. Hierover volgt tijdens de procedure meer informatie.

Over de locatie

SO / VSO St. Jan Baptist in Kerkrade geeft onderwijs onder meer aan cliënten van Koraal. Het accent in de begeleiding van deze leerlingen ligt op het sociaal- emotioneel ontwikkelingsvlak, op de extra (gedragsmatige) ondersteuning van de leerlingen in de schoolsituatie, in afstemming met de betreffende leerkracht.

Wat bieden wij?
 • Een leuke en afwisselende functie met de mogelijkheid om veel ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen door middel van diverse cursussen en trainingen.
 • Inschaling conform functiegroep 40 van de cao gehandicaptenzorg. Minimaal € 1889,- en maximaal € 2793,- bruto per maand (Op basis van 36 uur per week.)
 • ORT, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 7,05%
 • Deelname meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
 • Een contract van de duur van een jaar
 • Met ingang van schooljaar 2020-2021

Wat vragen wij van jou?
 • Je bent in het bezit van een afgeronde relevante opleiding op niveau 4 (bijvoorbeeld MMZ, SPW) of niveau 5 (Social Work, Pedagogiek);
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met de doelgroep;
 • Je kunt zelfstandig en in teamverband goed functioneren;
 • Je kunt adequaat reageren in het geval van een complexe en/of een crisis situatie;
 • Je bent vaardig in het vormgeven en bewaken van de begeleidings- of behandellijn en in de communicatie daarover met het systeem
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.
Meer informatie

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Adinda Scheren, teamleider. Ze is te bereiken op: 06 - 22 987 625.

Alvorens je bij ons in dienst treedt, zullen wij telefonisch en schriftelijk referenties inwinnen bij je huidige of een vorige werkgever en dien je een Verklaring omtrent Gedrag te overleggen.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern vacant gesteld. Interne kandidaten hebben, mits zij aan de functie-eisen voldoen én bij gebleken geschiktheid, voorrang ten opzichte van externe kandidaten.

Reageren

Heb je interesse om deel uit te maken van ons team? Stuur ons dan vóór 24 augustus 2020 je CV en motivatie!

De gesprekken zullen plaatsvinden op 28 augustus.