De Zorggroep zoekt een

Begeleider Ouderen (psychiatrie): solliciteren zonder cv!

Dienstverband

0 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 1

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ouderenzorg
Vind je het gedrag van de mens ook zo boeiend? Lijkt het je tof om je in te zetten voor het welzijn van ouderen met psychiatrische ziektebeelden? Of twijfel je nog en wil je eerst maar eens zien hoe dat allemaal werkt? We laten het je graag ervaren!

Wat ga je doen?
Meebouwen! Op het Camillus terrein van Roermond breiden we uit. Van twee, gaan we naar drie groepswoningen voor mensen met een lichamelijke aandoening in combinatie met psychische problematiek. De afdeling gerontopsychiatrie zorgt dan voor in totaal 30 mensen! We praten over een groepswoning, een open setting waarbij naast psychiatrische problematiek de somatische (lichamelijke) en sociale problematiek een rol spelen. Lekker uitdagend dus, en weer net anders dan de GGZ. Je mag een portie pit meebrengen, maar kunt ook altijd terugvallen op je collega’s en krijgt mooie scholingsmogelijkheden aangeboden om bijvoorbeeld meer te leren over de ziektebeelden waar je mee te maken krijgt.

Als begeleider ouderen (psychiatrie) richt je je op alle verzorgende en begeleidende taken op basis van het individuele zorgplan. Rust, veiligheid en structuur zijn erg belangrijk voor onze bewoners en we leggen een grote focus op welzijn en dagbesteding. Zo is er een atelier waar de bewoners gebruik van kunnen maken, en ondernemen we geregeld samen activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan samen lunchen of naar de bioscoop met de bewoner!

Hoe zorgen wij voor jou?
Jij krijgt een unieke kans, solliciteren zonder cv! Laat je gegevens achter via de solliciteren button en we nemen telefonisch contact met je op. Is er een wederzijdse match? Super! Dan mag je direct meelopen op een gerontopsychiatrie afdeling om te beleven hoe jou baan eruit gaat zien. Je sluit het meelopen af met een kop koffie (of thee