SGL zoekt een

Begeleider/Persoonlijk begeleider woonlocatie te Venlo

Dienstverband

24

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

SGL geeft specialistische zorg aan mensen met hersenletsel. Onze cliënten hechten veel waarde aan (toekomst) perspectief en daar op hun eigen invulling aan te geven. Zo bieden wij een totaalpakket aan diensten: wonen met begeleiding, individuele en groep begeleiding, behandeling en training. SGL is gevestigd in Limburg op 30 locaties van Maastricht tot aan Velden in Noord-Limburg. Met ongeveer 550 medewerkers, 400 vrijwilligers ondersteunen wij ca. 1.400 cliënten.

Binnen de locatie WBC ‘t Vlinderhuis bieden wij woonbegeleiding aan 14 volwassen cliënten met een hersenletsel. Hierbij staat het verzorgen van cliënten voorop. Daarnaast bieden we hen begeleiding in het benutten van hun mogelijkheden. Cliënten beschikken allen over een eigen appartement en kunnen gebruik maken van een gezamenlijke huiskamer. Overdag kunnen cliënten gebruik maken van een vorm van dagbesteding of werk. Je werkt in een onregelmatig rooster, zonder nachtdiensten. Het rooster maak je samen met het team.

Wij zoeken geïnteresseerde kandidaten met een afgeronde verzorgende IG/ verpleegkundige opleiding, of een andere opleiding op minimaal niveau 3 zoals MMZ persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg of SPW. Hiernaast beschik je bij voorkeur over relevante werkervaring (exclusief stage-ervaring) met de doelgroep NAH in combinatie met gedragsproblematiek.

Kijk voor meer informatie over de vacature op onze site www.sgl-zorg.nl of bel  met Francine van der Leest, teamleider, op telefoonnummer 06-10900418