Sevagram zoekt een

Begeleider (+) de Hazelhof

Dienstverband

20-24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Gulpen

Werkvelden

Ouderenzorg

Intensieve begeleiding elke dag opnieuw zo persoonlijk mogelijk maken: Jij maakt er jouw missie van 

Voor locatie Hazelhof zoeken wij een nieuwe collega: 

Begeleider (+/-20-24 uur, uren in overleg) 

Je inleven in de wensen en behoeften van de bewoner. Jij kunt dit als geen ander. Vanuit hier onderneem jij al het mogelijke om een optimaal welzijn en welbevinden voor de bewoner te creëren. Dit doe je voor +/- 10 bewoners met gerontopsychiatrische problemen, met als specialisatie het korsakovsyndroom. Als medewerker zorg vraagt het werken met deze bewoners de nodige mensenkennis. Je voelt goed aan welke benadering op welk moment de juiste is. Het is voor jou een uitdaging om deze doelgroep intensief te begeleiden, met je handen op de rug. Jij maakt er jouw missie van om deze begeleiding elke dag opnieuw zo persoonlijk mogelijk te maken. Doordat iedere bewoner een specifieke zorgvraag heeft, vergt dit van jou de nodige flexibiliteit en creativiteit om mee te groeien met de nieuwste ontwikkelingen en oplossingen te vinden voor de (vaak) multi-complexe problematiek van de bewoners. Wat denk je? Ga jij de uitdaging aan? 

Zo maak jij het verschil

  • Jouw zorghart gaat sneller kloppen van jouw bijdrage aan de bekwaamheid om zelfzorg van bewoners te stimuleren;
  • Jouw nieuwsgierigheid maakt dat jij je wilt blijven ontwikkelen;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met Korsakov maar in ieder geval met psychiatrie of cliënten met een verslavingsachtergrond. Heb je nog niet zoveel werkervaring maar wel een grote drive om te leren, dan nodigen we jou ook van harte uit om te reageren;
  • Natuurlijk ben jij in het bezit van het diploma verzorgende of MMZ niveau 3 met de bevoegd en bekwaamheid tot het uitvoeren van verschillende verpleegtechnische handelingen. 

Waar kun jij op rekenen?

  • Onze medewerkers groeien met ons mee. Wij bieden volop ruimte voor ontwikkeling;
  • Zeggenschap over je eigen werktijden;
  • Het betreft een structurele functie. Wij bieden jou een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris volgens FWG 30/35, cao VVT, afhankelijk van achtergrond en ervaring;
  • We hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Matchen we?

Ben jij ervan overtuigd dat jij degene bent dit wij zoeken? Reageer dan met jouw cv en een korte motivatie via de solliciteer knop. Wij kijken er naar uit om je beter te leren kennen! Heb je eerst nog wat vragen of wil je meer weten? Dan staat Bea van der Voort, Teammanager zorg, je graag te woord.

 

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

**Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure