Sevagram zoekt een

Begeleider (+) / Persoonlijk begeleider (20-24 uur per week)

Dienstverband

20-24 uren in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Gulpen Gulpen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Ouderenzorg

Wil jij werken binnen een warme locatie met een dorps en gemoedelijke karakter waar collega’s elkaar ondersteunen, aanvullen en versterken? 

Locatie dr. Ackenshuis zoekt een: 

Begeleider (+) / Persoonlijk begeleider (20-24 uur per week) 

Als begeleider binnen dr. Ackenshuis kun je rekenen op een veelzijdige en uitdagende baan. Je werkt intensief samen met collega’s van verschillende disciplines waarbij jullie je iedere dag opnieuw inzetten om onze bewoners een mooie dag te bezorgen. Dit doe jij voor de doelgroep somatiek (woonzorg) of psychiatrie (korsakov). 

Vanuit jouw rol begeleid je de bewoners bij alle mogelijke vormen van een waardevolle dag invulling. Je bedenkt en organiseert zowel individuele activiteiten als groepsactiviteiten waarbij je van A tot Z verantwoordelijk bent. Daarbij is het jouw missie om deze begeleiding elke dag opnieuw zo persoonlijk mogelijk te maken. Doordat iedere bewoner een specifieke zorgvraag heeft, vergt dit van jou de nodige flexibiliteit en creativiteit om mee te groeien met de nieuwste ontwikkelingen. Je stimuleert en activeert de zelfredzaamheid van de bewoners vanuit welzijnsperspectief waarbij je ook lichte zorg verleent. Daarnaast stuur je een aantal vrijwilligers aan en weet jij vanuit jouw natuurlijke overwicht je collega’s in beweging te krijgen. Dit alles doe jij binnen de gestelde kaders waarbij jij voldoende vrijheid krijgt om zaken naar eigen inzicht aan te pakken en inbreng van nieuwe ideeën wordt gestimuleerd.  

Zo maak jij het verschil 

  • Jij staat sterk in je schoenen en weet de rust te bewaren in drukke en acute situaties;
  • Je hebt affiniteit met woonzorg of korsakov en vindt het fijn om binnen een groot huis te werken;
  • Jij komt het beste tot je recht in een begeleidende en coördinerende functie;
  • Je bent in het bezit van een gericht mbo-diploma niveau 3/4 agogisch – of maatschappelijke zorg en aanvullende modules gericht op ADL zorg en de module medicijnen. Ben je nog niet in het bezit van een aantekening medicatie dan scholen wij je hier graag door middel van een persoonlijk ontwikkelplan in bij!;
  • Je hebt bij voorkeur enige ervaring in een vergelijkbare functie binnen de zorgsector. Heb je dit niet maar herken jij jezelf wel hélemaal in deze vacature, overtuig ons dan in je motivatiebrief!  

Waar kun jij op rekenen?

  • Sevagram is een grote organisatie in de regio. Wij hebben hierdoor voldoende mogelijkheden om je horizon te blijven verbreden;
  • Wij bieden jou een jaarcontract met de intentie om dit bij goed functioneren om te zetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • Salaris volgens FWG 30/35/40 (afhankelijk van ervaring), cao VVT;
  • We hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer. 

Kom maar op!

Ben jij net zo enthousiast als wij en wil jij ons net zo graag leren kennen als wij jou? De koffie of thee staat voor je klaar! Reageer via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet. 

Eerst nog wat vragen of wil je graag meer weten over deze functie? Bea van der Voort, Teammanager zorg, staan je graag te woord.

 

* Het overleggen van een geldige VOG maakt onderdeel uit van de benoemingsprocedure

**Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld