Sevagram zoekt een

Begeleider + / Persoonlijk begeleider

Dienstverband

Uren in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij onze steun en toeverlaat die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt? Dan zoeken wij jou!

Wij zoeken voor locatie Oranjehof in Heerlerbaan een: Begeleider + / Persoonlijk begeleider

Als begeleider binnen Oranjehof kun je rekenen op een veelzijdige functie. Zo begeleid je onze bewoners van zowel de somatiek als de psychogeriatrische (PG) afdelingen bij alle mogelijke vormen van een waardevolle dag invulling, zowel op individueel niveau als in groepsverband. Het mogelijk maken van meer op het individu gerichte vormen van dag invulling maakt deel uit van de innovatieve manier van denken die binnen Sevagram centraal staat. 

Je bedenkt en organiseert zowel individuele activiteiten als groepsactiviteiten waarbij je van A tot Z verantwoordelijk bent. Je stimuleert bewoners, activeert ze en houdt in de gaten hoe een bewoner de aangeboden vorm van dagbesteding ervaart. Ook stuur je een aantal vrijwilligers aan en weet jij vanuit jouw natuurlijke overwicht collega’s in beweging te krijgen. 

Zo maak jij het verschil
Om dit werk goed te kunnen doen is het belangrijk dat je sterk in je schoenen staat en jij je kunt inleven in onze bewoners. Je staat voortdurend klaar om hen te helpen en stimuleert ze om actief te zijn.

Daarnaast herken jij jezelf in de volgende punten:

  • Je bent in het bezit van een gericht mbo-diploma niveau 3/4 agogisch – of maatschappelijke zorg met ervaring en aanvullende (interne) modules gericht op ADL zorg en de module medicijnen;
  • Jij komt het beste tot je recht in een begeleidende en coördinerende functie;
  • Je bent iemand die graag de regie in handen heeft en ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt;
  • Je hebt bij voorkeur enige ervaring in een vergelijkbare functie binnen de zorgsector. Heb je dit niet maar herken jij jezelf wel hélemaal in deze vacature, overtuig ons dan in je motivatiebrief! 

Zo maken wij het verschil!

  • Jij krijgt in eerste instantie een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband;
  • Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen;
  • Salaris conform cao VVT FWG 35/40 afhankelijk van achtergrond en ervaring;
  • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Kom maar op!
Ben jij ervan overtuigd dat we bij elkaar passen? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie. Vertel ons in ieder geval welke relevante werkervaring je hebt en waarom je nou juist bij ons wilt komen werken. Eerst nog wat vragen? Dan staan Audrey Ploemen – Scheffer & Micki Koot, Teammanagers zorg, je graag te woord.

*Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

* Sevagram is een gecertificeerde Planetree organisatie.