Koraal zoekt een

Begeleider - Senioren - Locatie Op de Bies

Dienstverband

22 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Ben jij op zoek naar een uitdaging? Zoek jij een leuke en gevarieerde functie? Heb je een groot inlevingsvermogen? En sta je stevig in je schoenen? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor Op de Bies in Landgraaf zoeken we een Begeleider Senioren (22 u/w): ouder wordende bewoners met een EVB/MVB. Jij zorgt, met je collega's, voor een fijne sfeer in de woning en het aanbieden van activiteiten die passen bij hun leeftijd.


Over de functie


Hereweg 173 B is een woning op het terrein van Op de Bies waar negen cliënten met een ernstige of matige verstandelijke beperking wonen. Er is behoefte aan een sfeervol en veilig leefklimaat, waarbij de activiteiten zijn afgestemd op hun leeftijd. De cliënten onderhouden graag sociale contacten met elkaar en ieders eigenheid wordt gerespecteerd.

Als begeleider binnen deze woning bied je ondersteuning en begeleiding t.a.v. het in stand houden van vaardigheden en de achteruitgang hierin. Naast de begeleiding maakt ook verzorging een groot onderdeel uit van de werkzaamheden.

Je kunt ingezet worden van maandag tot en met zondag tussen 7.00 uur en 22.00 uur. Er wordt gewerkt volgens een basisrooster.


Over de locatie


De Koraal-locatie Op de Bies in Landgraaf is, naast Maasveld en St. Anna, een van de drie locaties voor verstandelijk gehandicapten zorg (VG) van Koraal in Limburg. De drie organisaties hebben elk een moderne centrumlocatie en daarnaast enkele woningen verspreid in de wijk. Zij bieden zorg, behandeling, begeleiding, advies en ondersteuning aan mensen met ernstige verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen, veelal gecombineerd met onbegrepen gedrag. Het aanbod sluit aan bij de wensen en mogelijkheden van cliënten. De een heeft behoefte aan 24-uurszorg op een van de centrumlocaties; de ander woont thuis en maakt gebruik van een van de dagbestedingsmogelijkheden.


Wat bieden wij?


Een leuke en afwisselende functie met de mogelijkheid om veel ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen door middel van diverse cursussen en trainingen.
 • Inschaling conform FWG 40 van de CAO Gehandicaptenzorg: min €1.963 en max €2.902 bruto per maand o.b.v. 36 u/w).
 • ORT, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33% .
 • Deelname meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
 • Een jaarcontract met mogelijkheden tot verlenging en een vaste aanstelling binnen Koraal.
 • Mocht je meer uren willen werken, dan is dit eventueel mogelijk in de flexibele schil van de zorgmodule senioren. Meer informatie hierover wordt verstrekt in het sollicitatiegesprek.

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent in het bezit van een afgeronde relevante MBO 4 opleiding, bijvoorbeeld MMZ.
  Mocht je in het bezit zijn van een afgeronde relevante MBO 3 opleiding, dan kun je ingezet worden als Medewerker Begeleider, waarbij we afspraken maken over het volgen van een relevante opleiding op niveau 4.
 • Je hebt affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking.
 • Je bent creatief in de omgang met problemen en uitdagingen en beschikt ook over een gezonde dosis humor.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie inclusief verzorging van cliënten.
 • Je kunt zelfstandig en in teamverband goed functioneren.
 • Je kunt adequaat reageren in het geval van een complexe en/of een crisis situatie.
 • Je bent in staat en bereid tot het geven en ontvangen van (kritische) feedback op zowel eigen handelen als processen.
 • Je bent een doorzetter en stressbestendig.
 • Je kunt vaardigheden in stand houden en wanneer nodig ondersteunen in het proces van achteruitgang.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Meer informatie


Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Natasja Kroes (teammanager) te bereiken op telefoonnummer: 06-22 386 946 (werkzaam op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag).

Alvorens je bij ons in dienst treedt, zullen wij telefonisch en schriftelijk referenties inwinnen bij je huidige of een vorige werkgever en dien je een Verklaring omtrent Gedrag te overleggen.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern vacant gesteld. Interne kandidaten hebben, mits zij aan de functie-eisen voldoen én bij gebleken geschiktheid, voorrang ten opzichte van externe kandidaten.


Reageren


Wil je deel uitmaken van ons team bij Op de Bies? Reageer dan nu en stuur je motivatie en CV vóór 22 september a.s. via het sollicitatieformulier.