Koraal zoekt een

Begeleider Senioren - Op de Bies

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Voor onze woning Schepenenstraat 4 in Kerkrade zijn we op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega. De bewoners zijn senioren met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Jij zorgt voor een duidelijke, gestructureerde en gezellige sfeer.

Over de functie

De woning Schepenenstraat 4 is een woonvorm voor onze oudere bewoners (senioren) met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. De begeleiding die jij biedt is afhankelijk van de individuele zorgvraag van de cliënten. Jouw ondersteuning is gericht op het ontwikkelen maar vooral het in stand houden van vaardigheden. Daardoor kunnen de cliënten zo zelfstandig mogelijk invulling geven aan hun leven, ze hebben regie over hun eigen leven. In jouw rol als begeleider creëer je een duidelijke, gestructureerde en veilige leefomgeving binnen een huiselijke sfeer. Het contact met familie en wettelijk vertegenwoordigers is belangrijk.

De woning is gekoppeld aan de dagbestedingsvoorziening "De Hoeskamer". De vraag naar dagbesteding van de cliënt staat centraal. Ook deelnemers van andere woningen die vragen naar activiteiten en creativiteit binnen een "soos-achtige sfeer", kunnen aansluiten bij deze dagbesteding.

Je kunt ingezet worden van maandag tot en met zondag tussen 7.00 uur en 22.00 uur. Er wordt zo veel mogelijk gewerkt volgens een basis rooster.


Wat bieden wij?


Een leuke en afwisselende functie met de mogelijkheid om veel ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen door middel van diverse cursussen en trainingen.

Bekijk via deze link de verhalen van enkele medewerkers over hun drijfveren en ontwikkelmogelijkheden binnen Koraal.
 • De functie van Begeleider is ingedeeld in FWG 40 (min €2.236 en max €3.154 bruto/maand) op basis van 36 u/w).
 • ORT, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Deelname meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
 • Uren in overleg. Afhankelijk van het aantal uren, kun je ook ingezet worden binnen de flex module.
 • Mogelijkheid voor een dienstverband voor onbepaalde tijd. Dit in onderling overleg en afhankelijk van opleiding/ervaring.
Wat vragen wij van jou?
 • Je bent in het bezit van een afgeronde relevante opleiding op minimaal niveau 4, MMZ of verpleegkunde.
 • Je bent in staat en bereid tot het geven en ontvangen van (kritische) feedback op zowel eigen handelen als (team)processen.
 • Je bent enthousiast, je pakt aan en bent iemand die open staat voor nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg en je vind het een uitdaging deze nieuwe ontwikkelingen toe te passen in de praktijk.
 • Je staat stevig in je schoenen en je deinst niet terug voor moeilijke situaties.
 • Je kunt zelfstandig werken, maar bent ook in staat om samen te werken met je team ondanks dat je je diensten veelal alleen werkt.
 • Je bent in staat om te denken in mogelijkheden en kunt hierin out of the box denken.
 • Je bent in staat om te kijken naar de individuele zorgvraag van de cliënten.
 • Je bent in staat om te participeren in het sociale netwerk rondom de cliënt en deze te onderhouden en/of verder uit te breiden.
 • Je kunt een zorgplan opstellen en de gewenste begeleiding vormgeven bij het persoonlijk begeleiderschap.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.
Meer informatie

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Ellen Enkelmans (teamleider) via 06 - 2906 2142.

Alvorens je bij ons in dienst treedt, zullen wij telefonisch en schriftelijk referenties inwinnen bij je huidige of een vorige werkgever en dien je een Verklaring omtrent Gedrag te overleggen. De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern vacant gesteld. Interne kandidaten hebben, mits zij aan de functie-eisen voldoen én bij gebleken geschiktheid, voorrang ten opzichte van externe kandidaten.

Reageren

Wil je deel uitmaken van ons team? Stuur ons dan je CV en motivatie vóór 25 mei via het sollicitatieformulier.