Sevagram zoekt een

Begeleider somatische zorg binnen Oosterbeemd in Valkenburg

Dienstverband

32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Valkenburg a/d Geul

Werkvelden

Ouderenzorg
Een band opbouwen met bewoners én ondersteunen bij uitdagende zorgvragen! Dat is waarom collega’s graag werken binnen onze locatie Oosterbeemd waar bewoners met (intensieve) lichamelijke zorg wonen.

Op welke locatie in Zuid-Limburg van Sevagram ga je aan de slag?
Op onze locatie in Oosterbeemd, aan het centrum van Valkenburg, verlenen we zorg aan bewoners die vanwege (intensieve) lichamelijke zorg niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen. Maar ook bewoners met beginnende, lichte dementie vinden hier hun nieuwe thuis. Het is een heel open huis, waar de warme sfeer van de locatie al voelbaar is zodra je de voordeur binnenloopt. Onze locatie staat aan de vooravond van een grote verbouwing die ervoor moet zorgen dat de locatie weer een eigentijds karakter krijgt. Ons team van ervaren en vertrouwde medewerkers zet zich iedere dag opnieuw in om het thuisgevoel voor onze bewoners binnen de locatie te evenaren.

Oosterbeemd is ook één van onze locaties die een belangrijke rol speelt binnen ons Community Care programma. Het is een warme ontmoetingsplek voor de buurt. Ouderen uit de buurt kunnen makkelijk even bij ons binnenlopen voor een kop koffie, een leuke culturele activiteit of voor een praatje. Maar ook lokale verenigingen en andere betrokkenen uit de omgeving dragen graag bij aan het welzijn van onze ouderen.

Jouw baan als begeleider binnen Oosterbeemd in Valkenburg
Vanuit jouw deskundigheid en expertise op het gebied van welzijn ga jij voor een optimale begeleiding, ondersteuning en verzorging van onze bewoners met een somatische zorgvraag. Met jouw agogische achtergrond en je blik op welzijn weet jij bewoners goed te observeren en te begrijpen en begeleid je de hulpvragen die er spelen. Daarnaast ondersteun je bij de persoonlijke verzorging van de bewoners. Een uitdagende en afwisselende baan dus waarin jij een onmisbare rol hebt.

Natuurlijk bieden we je passende leer-en ontwikkelmogelijkheden zodat jij je functie zo goed mogelijk kunt uitoefenen. Samen bekijken we welke kennis en ervaring jij meebrengt en waar jouw talenten liggen en hoe we deze verder kunnen ontwikkelen. In dit traject zorgen we er ook voor dat je door onze docenten bevoegd en bekwaam gemaakt wordt om verschillende zorghandelingen te mogen uitvoeren. Zo kun jij de beste zorg leveren en een optimaal welzijn realiseren voor onze bewoners!

Wil jij solliciteren op deze vacature bij Oosterbeemd in Valkenburg?
Solliciteren bij Sevagram maken we voor jou zo makkelijk mogelijk. Je kunt klikken op de sollicitatie button of een whatsappbericht sturen naar Melissa (Recruiter) op 06 28 49 58 51. Liever eerst een dagje meelopen? Laat het ons weten!

Heb je eerst nog wat vragen of wil je nog meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met teammanagers Sander (0639083823) of Silvia (0618467377).