Dichterbij zoekt een

Begeleider specifieke doelgroepen Struikheide 133 – 137 Gennep

Dienstverband

24-32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Gennep Gennep

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Zoek jij een functie met veel diversiteit en uitdaging, waarin je mogelijk een stap kunt maken naar FWG 45? Vind je het leuk om de dagbesteding op de woning te verzorgen? Dan zoeken wij jou!
 

Jouw rol als begeleider
Met creativiteit, oog voor detail en een pragmatische aanpak zorg jij ervoor dat cliënten genieten van laagdrempelige en prikkelende activiteiten. Er wordt bijvoorbeeld creatief gewerkt, gefietst en gewandeld of een bezoek gebracht aan de kinderboerderij.

Vanuit jouw rol ben je deels één-op-één gekoppeld aan een cliënt. Je werkt vanuit een persoonlijk ondersteuningsplan, waarbij je naast het samenstellen van het dagprogramma ook de bijkomende zorgtaken vervult. Je werkt, in shifts van 6, 7 of 8 uur, nauw samen met de verwanten van de cliënt, de regiebehandelaar en je team.

Wonen en werken aan de Struikheide
In de mooie, bosrijke omgeving van Struikheide is het fijn wonen én werken. Rustig gelegen aan de rand van Gennep is dit een veilige plek waar cliënten zich thuis kunnen voelen. Dichterbij is per direct op zoek naar een gedreven begeleider die zich wil verbinden aan de bewoners van Struikheide 133 en 137. Hier organiseer je plezierige en zinvolle dagbesteding, zowel binnen- als buitenshuis.

In deze twee ruime huizen wonen 15 mannen met verschillende achtergronden. Allen hebben zij een lichte tot ernstige verstandelijke beperking. In de meeste gevallen is dit gecombineerd met andere aandoeningen zoals autisme, dementie of moeilijk verstaanbaar gedrag. Soms is er sprake van lichamelijke achteruitgang.

Iedere bewoner heeft hier een eigen appartement met slaapgedeelte en badkamer. Daarnaast is er een ruime, prikkelarme woonkamer waar samen wordt geleefd, gegeten en gewerkt. Het is tevens de plek van waaruit jij als begeleider de dagbesteding organiseert. Dat kan binnenshuis zijn, maar ook in de omgeving.

Wil je graag nog meer weten over Struikheide 133/137 en de cliënten? Neem dan ook eens een kijkje op onze locatiepagina! Hier vind je ook vlogjes over onze locatie! https://www.dichterbij.nl/locaties/gennep/struikheide-133-137?content=vacature

Werken bij Dichterbij
Bij Dichterbij laten we cliënten in hun waarde. Vinden we het belangrijk dat iedereen wordt gehoord en gezien en dat er aandacht is voor individuele behoefte en eigenheid. Maar ook dat er ruimte is om te peilen of iemand goed in zijn vel zit of wat daarvoor nodig is.

Je ziet het als een uitdaging om te werken met cliënten die een complexe(re) achtergrond hebben. Je staat je mannetje en biedt duidelijkheid en structuur. Heldere kaders, communicatie en afbakening van grenzen is in dit werk heel belangrijk. Je weet wat ervoor nodig is om een vertrouwensband te creëren en te behouden, Met de cliënt, maar óók met zijn verwanten en je collega’s.

Werken bij Dichterbij betekent; werken met je hart. Vanuit korte lijnen en in verbinding met elkaar. Dicht(er)bij dus. Ons uitgangspunt is dat jij jouw werk prettig, veilig en met toewijding uit kunt voeren. Als nieuwe collega kun je daarom rekenen op een sterke teamspirit, deskundige ondersteuning en volop ruimte om in je kracht te staan.

 

Dit bieden wij jou

  • Een vast contract waarin je lange diensten kan draaien;
  • Een salaris ingeschaald in FWG45 tussen € 2381,-  tot € 3452,- op basis van een 36-urige werkweek conform de cao gehandicaptenzorg (per 1 mei cao verhoging tot € 3.332,00);
  • Toeslag voor werken in de avonden en weekenden;
  • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris en 8% vakantietoeslag;
  • Jaarlijks tot  €600.- fiscaal voordeel bij onder andere de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of abonnement bij de sportclub;
  • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen.

 

Begeleider bij Struikheide 133/137 worden?

Solliciteren kun je via de website van Dichterbij door het sollicitatieformulier in te vullen https://www.dichterbij.nl/werken-bij/begeleiderevb?&address=&range=30#lijstweergave en je CV en motivatiebrief toe te voegen. Vermeld in je brief om welke locatie het gaat.

 

Heb je vragen over de sollicitatie procedure dan mag je telefonisch of via de app contact opnemen met het Wervingsbureau van Dichterbij via 088-7540060.

Als je eerst met het team en de cliënten wilt kennismaken voordat je wilt solliciteren mag je ook altijd contact met ons opnemen.