Philadelphia zoekt een

Begeleider team 3 De Parelhof Heerlen

Dienstverband

24 - 28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Hoensbroek

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
24-28 uur | € 2338,- tot € 3294,- (FWG 35) | Tijdelijk contract, met de intentie tot een vast contract

Ben jij klaar voor een toffe baan als begeleider (24-28 uur) bij Maikel, Wim, Suzanne, Sidney, Dwayne en alle andere bewoners van verdieping 3 van de Parelhof dan lees snel verder!

Jouw werkplek
De Parelhof is een mooie nieuwbouwlocatie in Heerlen. In totaal wonen er 61 cliënten verdeeld over 4 verdiepingen. Op de derde verdieping wonen 16 bewoners (LVB met bijkomende problematiek) met een gemiddelde leeftijd van 40 jaar. Bewoners zijn trots op hun eigen appartement, maar zij zitten ook graag gezellig samen in de gezamenlijke huiskamer. Hier maken zij ook gebruik van groepsactiviteiten. Zo wordt er samen gegeten, spelletjes gespeeld en activiteiten gedaan en tv gekeken. Een hoop gezelligheid dus!

Dit zijn wij
  • een gedreven en gepassioneerd team.
  • in totaal 7 collega’s, je komt bij ons terecht in een warm bad.
  • maandelijks is er een teamoverleg en wij zijn altijd in voor een feestje.
  • wij staan voor een veilige en gezellige woonsfeer voor onze bewoners.

Dit ben jij
We komen graag in contact met iemand die de bewoners ziet en hoort en zichzelf ziet als de belangrijke ander voor de bewoner, die verbindend werkt in het team, met de bewoners en alle betrokkenen om de bewoner, zodat de bewoner in staat gesteld wordt een zo zelfstandig mogelijk eigen leven te leiden ondersteund door allen om hem of haar heen. Met liefde, lef en meesterschap uitvoering te geven aan de taken die bij een begeleider horen en daar enthousiaste, vernieuwende en vooral verbindende ideeën bij heeft.

De zorgvraag van de bewoner weet jij als geen ander te vertalen naar de uitvoering en samen met de collega’s in het team wordt er op maat ondersteuning geboden. Collega’s ervaren een positief ingestelde collega die initiatief neemt. Jij bent het aanspreekpunt voor de bewoners, ouders en familie. Je hebt een afgerond diploma richting zorg en welzijn op minimaal mbo niveau 3 of 4.

Je bent bereid om onregelmatige diensten te draaien, zoals; dag-, avond-, weekend-, en slaapdiensten.

Philadelphia biedt jou
  • Minder regels, meer vrijheid: zodat jij kunt doen wat echt belangrijk is. Want als professional weet jij toch het allerbeste wat er nodig is?
  • Ruimte om te groeien, zoals jij ‘t wilt: wat jouw talent en ambitie ook is. Met ons Leerhuis en de vele opleidingsmogelijkheden is er volop ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.
  • Voordelen die je gelukkig maken: om het beste uit jezelf en de cliënt te halen is het belangrijk dat jij goed in je vel zit. Wij helpen je hierbij. Van fitnessen met voordeel tot een fietsregeling of coaching. Kies wat jij wil.
  • Heb jij een goed idee? Wij luisteren graag! Als innovatieve zorgorganisatie zijn we altijd op zoek naar mogelijkheden om onze begeleiding te verbeteren. Heb jij de ideeën én het lef om nieuwe dingen te proberen? Samen maken we het mogelijk.

Bekijk al onze arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast geworden?
Wekt deze vacature je nieuwsgierigheid, kom dan gerust eens kijken. Bewoners laten je graag en trots hun nieuwe appartement zien en maken graag een praatje met je. Bel dan het volgende telefoonnummer 045 - 523 48 08. Romy, Gianna en Cherokee maken dan graag een afspraak met je. Reageren op deze vacature kan t/m 10 december. Twijfel niet, maar solliciteer! Het vacaturenummer is 4111. Na jouw sollicitatie nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

We maken geen gebruik van werving- en selectiebureaus, en zijn specifiek op zoek naar mensen die bij ons in loondienst willen treden.