Philadelphia zoekt een

Begeleider/ Verzorgende IG Flexteam Maastricht, Heerlen en Hoensbroek

Dienstverband

4 - 24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Maastricht Hoensbroek Hoensbroek

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Voor ons Flexteam in de omgeving van Maastricht, Heerlen en Hoensbroek zijn we op zoek naar een Begeleider/ Verzorgende IG voor minimaal 4 uur en maximaal 24 uur per week, uren zijn altijd in overleg.

Werken als begeleider wanneer het jou uit komt? Is zeggenschap over je rooster belangrijk? Dan is werken in ons flexteam wat voor jou! Deze baan is goed te combineren met gezin of studie. Het aantal uren stellen wij graag in overleg met jou vast.

Bij Philadelphia halen we het beste uit elkaar. Daarom zorgen wij voor:
 • De ruimte om met je team zelforganiserend te werken;
 • Een brutosalaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2.338,- en maximaal € 3.294,- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Bij onregelmatige diensten krijg je een toeslag van 22 tot 60%;
 • Als begeleider in het flexteam maak je gebruik van een ruime reiskostenvergoeding van €0,39ct/km;
 • Een contract voor onbepaalde tijd;
 • Volop ruimte voor eigen inbreng en het ontwikkelen van jouw talenten, je werkt mee aan projecten en activiteiten;
 • Faciliteiten om goed in je vel te zitten. Van opvangteam en leefstijlchecks tot timemanagement, trainingen en coaching, kies wat je nodig hebt;
 • Korting op uitjes en een interessante laptop- en fietsregeling;
 • Bekijk al onze arbeidsvoorwaarden.

Over jou
 • Je hebt een afgerond zorgdiploma op niveau 3 of 4, of bent vierdejaars hbo student richting de zorg;
 • Je hebt ervaring/ affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking;
 • Je kunt goed zelfstandig werken na een gedegen inwerkperiode;
 • Je bent bereid om onregelmatig te werken.

Waar ga je werken?
In Zuid-Limburg liggen de locaties De Merici (Maastricht), De Parelhof, De Kloostertuin, Schuttersweide (Heerlen) en De Dem (Hoensbroek).

Op deze locaties wonen cliënten met ondersteuningsvragen op zowel sociaal emotioneel vlak als ADL ondersteuning. De cliënten waarmee je in contact komt hebben een verstandelijke beperking en in sommige gevallen gecombineerd met een lichamelijke beperking en/ of psychiatrische problematiek. De leeftijden en hulpvragen zijn zeer uiteenlopend. Op vrijwel alle locaties beschikken de bewoners over een eigen appartement voorzien van alle gemakken. Ook is er op elke locatie een steunpunt aanwezig waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten, een hapje mee eten. Meestal ontvangen de bewoners ondersteuning op afspraak. Ondersteuning is vooral gericht op wat de bewoner nodig heeft om zo prettig mogelijk te leven. Dat kan bijvoorbeeld zijn; aanleren van vaardigheden zoals huishouden en koken. Of het behouden van vaardigheden, en daarbij het bieden van structuur, regelmaat en houvast. Op enkele locaties bieden wij ook ondersteuning aan bewoners met een ernstig meervoudige beperking (EMB).

Als begeleider in het flexteam werk je op 2 of meer locaties in de regio Maastricht/ Heerlen/ Hoensbroek. Dit is afhankelijk van jouw beschikbaarheid en wensen. Klik hier voor een overzicht met meer informatie over de locaties in Zuid- Limburg.

Echt iets voor jou?
Stuur ons je cv en motivatie. Doe dit uiterlijk 20 maart 2024. Het vacaturenummer is 4281. Na jouw sollicitatie nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Goed om te weten; het eerste kennismakingsgesprek vind zoveel mogelijk plaats middels videobellen. Een dagdeel meelopen behoort uiteraard tot de mogelijkheden!

Het recruitmentteam van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.