Adelante zoekt een

Begeleider - Villa Franca

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Gehandicaptenzorg, Sociaal Werk, Overige

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie. 
Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

 

Wij zijn voor Adelante Kind en Jeugd op zoek naar een

 

 Begeleider Villa Franca
24 uur per week

 

Wie zoeken wij?
Je hebt een relevant hbo diploma en hebt een SKJ-registratie. Tevens heb je kennis van en werkervaring met de zorg en coördinatie van jongeren met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking of chronische ziekte tussen 16 en 25 jaar. Je kunt je goed inleven in de cliënt en het zogenoemd cliëntsysteem waardoor je in staat bent hen goed te coachen. Je bent communicatief sterk, beschikt over aanpassingsvermogen en schakelt snel. Je werkt graag zelfstandig, maar kunt ook goed samenwerken met anderen. Door een professionele werkhouding ben je in staat om werkrelaties met cliënten en diverse disciplines in- en extern aan te gaan. Je werkt nauwkeuring omdat kwaliteit en veiligheid voor onze cliënten voorop staat en laat je in hectische situaties niet van de wijs brengen. Je bent bereid in wisselende diensten te werken en zo nodig  uit te helpen op andere locaties.

 

Wat ga je doen?
Je start op onze locatie Villa Franca in Heerlen. Je verleent begeleiding en zorg, vertaalt de individuele hulpvragen naar concrete voorstellen en plannen en zorgt in samenspraak met het deskundigenteam voor uitvoering, evaluatie en bijstelling daarvan. Je geeft uitvoering aan een (ped)agogisch leefklimaat waarin voldoende ruimte is voor ontwikkeling. Je houdt samen met je collega’s oog voor adl en bevorderd zelfstandigheid/zelfredzaamheid hierin. Je draagt zorgt voor de rapportage, registratie en dossiervorming . Je levert een bijdrage aan het multidisciplinair overleg en stemt activiteiten van zorgprogramma’s op elkaar af. Indien nodig participeer je in werkgroepen en projecten.

 

Wat mag jij van ons verwachten?
-       Allereerst super collega’s met hart voor de kinderen/jongeren!
-       In eerste instantie een tijdelijk contract, met uitzicht op vast.
-       Een salaris van minimaal € 2.554,- en maximaal € 3.468,- bruto per maand (FWG 45) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.
-       144 vakantie uren & 57 uur PLB per jaar bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.
-       Een eindejaarsuitkering van 8,33%, volgens CAO Ziekenhuizen.
-       Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Ziekenhuizen.
-       Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze eigen Adelante Academie.
-       Voordelig sporten via BenVitaal.

 

Wil jij een bijdrage leveren aan het bevorderen van de zelfstandigheid van jongvolwassenen?
Zorg dan dat wij jouw sollicitatie vóór 30 juni a.s. hebben ontvangen.
Solliciteer je direct via de functieknop solliciteren.

 

Nog vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact op met Marion Spronck, afdelingshoofd, via 06 10 94 93 03 voor inhoudelijke vragen. Voor arbeidsvoorwaardelijke vragen kun je terecht bij Demi van Tussenbroek, junior HR adviseur, via 045 528 22 62

 

Goed om te weten!
Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck kunnen maken deel uit van de selectieprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.