Dichterbij zoekt een

Begeleider voor flexibele of tijdelijke basis

Dienstverband

Het aantal uren is bespreekbaar

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Begeleider voor flexibele of tijdelijke basis
Flexpunt Dichterbij lokt de ontdekkingsreiziger uit de tent! Lijkt het jou ook zo mooi om ontdekkingsreiziger te zijn binnen Dichterbij?
Niet iedere dag een andere groep maar voor minimaal 6 weken en maximaal een half jaar worden ingezet als begeleider binnen een groep. Tevens kan je bij ons kennis opdoen van de verschillende doelgroepen binnen Dichterbij.
Wij bieden jou een jaarcontract met intentie tot een vast contract én vaste uren! Spreekt dit jou aan? Lees dan verder!

Wat ga je doen
Weet je nog niet duidelijk welke doelgroep het beste bij je past?
Of weet je dit juist wel, maar vind je het ontzettend leuk om aan verschillende groepen te laten zien wat voor een expertise jij in huis hebt?
Je wordt binnen Dichterbij echt onderdeel van een team en wordt met open armen ontvangen. Want wat kunnen wij jouw hulp goed gebruiken!
We kijken graag met je mee en geven de begeleiding die je nodig hebt én verdient tijdens deze mooie reis. Om uiteindelijk thuis te komen op de locatie en de doelgroep die je past als een jas!

Ben jij degene die we zoeken, dan is dit het begin van je ontdekkingsreis en komen we graag in contact met jou.
Ook voor vragen of meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Met wie ga je dat doen
Je werkt met cliënten en je collega’s. Daarnaast heb je goed contact met verwanten en overleg je met artsen, paramedici en de gedragsdeskundigen. Bij Dichterbij sta je er nooit alleen voor. Bij welke cliëntengroep ben jij met jouw expertise en talenten het beste op je plek? We zoeken het samen uit.

Waar ga je dat doen
Samen met jou bespreken we de doelgroep en locatie(s) waar je gaat werken.

Zo werken wij
Alle mensen hebben wensen. De manier waarop wij cliënten en hun verwanten leren kennen noemen wij 'Als je het mij vraagt’. Ontdek onze werkwijze via  https://www.dichterbij.nl/alsjehetmijvraagt. Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Dit ben jij
* Ben je een starter? Of heb je al de nodige ervaring? Je bent van harte welkom, we gaan graag het gesprek met je aan om te kijken wat bij jou past!      
* Jij beschikt over een zorg gerelateerde opleiding op mbo niveau 3 of 4 of hbo niveau
* Je bent een flexibele persoon die initiatief toont en hart voor onze cliënten heeft

Dit krijg je ervoor terug
* Een salaris conform CAO-Gehandicaptenzorg met een inschaling in FWG 40 (€ 1.963,- t/m € 2.902,-) of FWG 45 (€ 2.085,- t/m € 3.189,-) op basis van een 36 urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van de doelgroep waar je mee gaat werken
* Samen kijken we welke doelgroep een echte match is met jou
* Je krijgt een jaarcontract met intentie tot een vast contract
* Tussentijdse evaluatie en loopbaanplanning, je wordt goed begeleid
* De mogelijkheid je te ontwikkelen door het volgen van een cursus of opleiding
* Een eindejaarsuitkering van 8,33%
* Vakantiegeld 8%
* Fisc free (Fietsplan, aanschaf laptop, sportabonnement)

Interesse
Heb je vragen over deze functie of over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Daniëlle de Vos of Ria Lamers van Flexpunt Dichterbij via telefoonnummer 088-7540800 of mail naar Flexpuntdichterbij@dichterbij.nl.
Zien wij jouw reactie tegemoet? Reageren op deze functie kan via de website van Dichterbij, waar je via het sollicitatieformulier je cv en motivatiebrief toevoegt. Daarmee maak je meteen een portaal/account aan, waarin je je sollicitatie kan volgen. Je vindt het sollicitatieformulier via onderstaande link:
https://www.dichterbij.nl/werken-bij/flexibel-werken-tijdelijke-detachering