DeSeizoenen zoekt een

Begeleider werkgebied Koppeling & Gaaf, 24-28 uur - Elivagar, Roggel

Dienstverband

24 - 28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Roggel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Tevreden bewoners vinden wij het allerbelangrijkste en daar werken wij hier met z'n allen hard voor! Ben jij die warme, gestructureerde en geduldige collega die wil bijdragen aan het welzijn van onze bewoners, waarbij de menselijke behoefte, op basis van onze antroposofische visie, centraal staat? Dan ben jij bij het ons aan het juiste adres!

Midden in de groene en rustige dorpse kern van Roggel bevindt zich onze woon- en werk gemeenschap Elivagar onderdeel van DeSeizoenen.

Waar ga je werken en wat ga je doen?

Voor ons creatief en ambachtelijk werkgebied de Koppeling zijn we op zoek naar een gedreven begeleider. Bij de Koppeling maken we kaarsen, is een winkel waar alle eigen gemaakte producten verkocht worden en is tevens een mooie koffiecorner waar mensen uit het dorp kunnen genieten van een kop koffie en iets lekkers.

In combinatie met ons werkgebied GAAF. Jij vind het tof om spullen te hergebruiken en hebt hier niet alleen ideeën over, maar ook de kennis. Jij weet het talent te benuttigen van de bewoners zodat zij dat unieke product kunnen maken en zelfs weet te verkopen in onze prachtige winkel.

Elke bewoner werkt en leeft op zijn eigen niveau, passend bij zijn talenten en persoonlijke ontwikkeling.

Wat bieden wij:
  • Hechte samenwerking in een leuk team.
  • Contract voor 24 tot 28 uur mogelijk.
  • Salaris conform CAO-GHZ FWG 40 (tussen de € 2.236 en € 3.154 op basis van FT).? afhankelijk van opleiding, ervaring en functie.
  • Alles wat is afgesproken in de CAO, o.a. eindejaarsuitkering, pensioen en reiskosten.
  • Mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen o.a. via ons eigen opleidingscentrum.
  • Een mooie werkomgeving midden in de natuur en in het dorp.
  • Extra: bedrijfsfitness met hoge korting en fietsplanregeling.
Wat vragen wij van jou?

We zoeken een collega die werkt vanuit de sociaaltherapie en handig is en het leuk vindt om met de handen te werken Je hebt een positief en geduldig karakter. Je voelt goed aan wat iemand nog kan leren, hebt het geduld om dit over te brengen en neemt daarvoor de tijd en bent in staat om de bewoners zelf te laten ontdekken, leren en laten doen.

Jij hebt het talent om mensen met een verstandelijke beperking te begeleiden in hun welzijn en ontwikkeling. Je beschikt over een relevante opleiding binnen Zorg en Welzijn op minimaal niveau 3 of 4. Je hebt een zelfstandige, mensgerichte begeleidingsstijl die je aanpast op de situatie en je wil graag van elke dag een mooie dag te maken voor de bewoners en je collega's.

Belangrijkste!! Om van elke dag een mooie dag te maken voor de bewoners en je collega'

Wie zijn wij:

Wij zijn DeSeizoenen. In onze zes woon- en werkgemeenschappen begeleiden en verzorgen we zo'n 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We geloven dat elk mens unieke talenten en mogelijkheden heeft. Daarom denken we graag in mogelijkheden: we kijken voor elke bewoner wat de beste oplossing is.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan snel via onze site, waar je jouw motivatiebrief en CV kunt uploaden. Vragen? Bel gerust met Clustermanager Ruud Gubbels 06-12786826 meer informatie.