DeSeizoenen zoekt een

Begeleider werkgebied Lindelaar - 16-32 uur - Bronlaak, Oploo

Dienstverband

16 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Oploo

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Tevreden bewoners vinden wij het allerbelangrijkste en daar werken wij hier met zn allen hard voor! Ben jij die warme, gestructureerde en geduldige collega die wil bijdragen aan het welzijn van onze bewoners, waarbij de menselijke behoefte op basis vanuit onze antroposofische visie centraal staat? Dan ben jij bij het ons aan het juiste adres!

Bronlaak is een unieke woon- en werkgemeenschap voor mensen met een verstandelijke beperking en is gelegen op een prachtig landgoed. Bronlaak is één van de locaties van DeSeizoenen waar mensen samen wonen, werken en leven. We werken vanuit de antroposofische mensvisie die talenten en wensen ziet in plaats van beperkingen. Je voelt op Bronlaak de saamhorigheid. Iedereen draagt zijn steentje bij aan de gemeenschap en levert een waardevolle bijdrage. Of je er nu woont of werkt: je doet ertoe, je bent van waarde. In zon warme, veilige gemeenschap, waar je gezien wordt kun je tot ontwikkeling komen.

Elke bewoner werkt en leeft op zijn eigen niveau, passend bij zijn talenten en persoonlijke ontwikkeling.

Waar ga je werken en wat ga je doen?

Boerderij De Lindelaaris een ontmoetingsplek waar we leven met en in de seizoenen. De authenticiteit en de wijsheid van al onze vorige generaties wordt overgedragen in het werk op de boerderij. Die authenticiteit kun je terugvinden in onze bewoners, ze zijn stuk voor stuk op hun eigen manier echte boeren. Wij zijn gericht op ontwikkeling en beleving van onze bewoners met mogelijkheid voor een leerwerktraject. Een boerderij is onderdeel van de identiteit van DeSeizoenen. De lindelaar bestaat uit koeien, kalfjes, varkens, ezels, konijnen, akkerbouw en zuiververwerking.

Wat bieden wij:
  • Hechte samenwerking in een leuk team en een mooie werkomgeving midden in de natuur.
  • Contract voor 16 tot 32 uur mogelijk.
  • Salaris conform CAO-GHZ FWG 40 ( tussen € 2.236,00 en € 3.154,00)? afhankelijk van opleiding, ervaring en functie.
  • Alles wat is afgesproken in de CAO, o.a. eindejaarsuitkering, pensioen en reiskosten.
  • Mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen o.a. via ons eigen opleidingscentrum.
  • Extra: bedrijfsfitness met hoge korting en fietsplanregeling.
  • Een meeloop moment om kennis te maken met de bewoners en de sfeer
Wat vragen wij van jou?

We zoeken iemand die in weer en wind samen met de bewoners van aanpakken weet. Je voelt goed aan wat iemand nog kan leren, hebt het geduld om dit over te brengen en neemt daarvoor de tijd. Jij hebt het talent om mensen met een verstandelijke beperking te begeleiden in hun welzijn en ontwikkeling. Je beschikt over coachende vaardigheden en je hebt een zelfstandige, mensgerichte begeleidingsstijl die je aanpast op de situatie.

Jij bent gedreven in landbouw én hebt een hart voor de zorg. Die twee komen samen in jouw ideale baan. Je hebt ervaring in beide sectoren. Je beschikt over een relevante opleiding binnen Zorg en Welzijn op minimaal niveau 3 of 4. Daarnaast heb je kennis en affiniteit met de biologische dynamische landbouw in de vorm van een opleiding of bereid om deze te volgen. Je bent enthousiast, denkt graag mee, houdt van aanpakken en wil samen bouwen aan een team. Je beschikt over sociale vaardigheden zoals: een respectvolle houding, balans tussen betrokkenheid en bent een echte teamspeler.

Wie zijn wij:

Wij zijn DeSeizoenen. In onze zes woon- en werkgemeenschappen begeleiden en verzorgen we zon 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We geloven dat elk mens unieke talenten en mogelijkheden heeft. Daarom denken we graag in mogelijkheden: we kijken voor elke bewoner wat de beste oplossing is.

Hebben we je geprikkeld?

Solliciteer dan snel via onze site, waar je jouw motivatiebrief en CV kunt uploaden. Vragen? Bel met Kimberly Mauriks via tel. 06-53582193 of Rozan Peeters via tel. 06-16154811.