SGL zoekt een

Begeleider wonen

Dienstverband

24 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Locatie
Team WBC Velden

Dit ga je doen…
Meestal start je werkdag met bewoners uit bed halen, douchen en verzorgen. Maar elke werkdag is zo anders! Iedere mens is anders, jij stemt daarom jouw handelen af op de behoefte van de bewoners. Je bent nieuwsgierig naar de mogelijkheden van je cliënt en onderzoekt hoe je hem of haar zoveel mogelijk eigen regie kan geven. Je begeleidt je cliënten en stelt doelen. Indien gewenst betrek je de naasten. Ook help je de client in het contact met medecliënten. Groepsdynamiek vind je interessant, conflictsituaties ervaar je als een uitdaging. Uitvoeren van verzorgende taken vind je vanzelfsprekend.

Dit zijn wij…
Je komt te werken in een sfeervol klein woonbegeleidingscentrum met bewoners met niet aangeboren hersenletsel. Onze focus ligt hier met name op begeleiding, maar natuurlijk hoort enige lichamelijk verzorging ook bij je werk. Bij ons wordt er gewerkt in onregelmatige diensten, inclusief slaapdiensten.

Dit ben jij… (onze vereisten)
Wij zoeken aanpakkers die sfeer maken op onze locatie. Wij vinden passie voor het vak en hart voor mensen met hersenletsel het allerbelangrijkste. Maar een diploma is wel vereist. Voor deze functie heb je een diploma verzorgende IG, Verpleegkunde of Medewerker maatschappelijke zorg nodig.

Dit ben jij ook… (onze wensen)
Je ziet de mens achter de beperkingen en je wilt je erin verdiepen om hem of haar goed te begeleiden en te verzorgen. Iedere mens is anders, jij stemt daarom jouw handelen af op de behoefte van deze unieke persoon. Je bent nieuwsgierig naar zijn of haar mogelijkheden ondanks de breuk in de levenslijn en zoekt hoe je hem of haar zoveel mogelijk de eigen regie kan geven. Ook begeleid je de client in het contact met mede cliënten. Groepsdynamiek vind je interessant, conflictsituaties ervaar je als een uitdaging. Uitvoeren van verzorgende taken vind je vanzelfsprekend.

Waarom je dit wilt…
Geen enkele dag is hetzelfde

Kleinschalig activiteitencentrum in de woonlocatie

Diverse problematiek die het werk uitdagend houden.

Soort contract
Onbepaalde tijd

Aantal contracturen per week
24-32

Salaris
Vanaf 1 december 2023 FWG 35 €3.294 bruto per maand bij een fulltime dienstverband

Sluitingsdatum vacature

30-11-2023

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op!
Fenne Chermin, Teamleider, 06-14883359

Solliciteer!
Voor meer informatie kijk op www.sgl-zorg.nl of op onze socials!