SGL zoekt een

Begeleider wonen voor WBC Broeksittard

Dienstverband

30 - 40 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Locatie
WBC Broeksittard

Kijk alvast eens binnen op deze locatie!
www.sgl-zorg.nl/over-sgl/onze-locaties/wbc-broeksittard

Dit ga je doen…
Meestal start je werkdag met bewoners uit bed halen, douchen en verzorgen. Maar elke werkdag is zo anders! Iedere mens is anders, jij stemt daarom jouw handelen af op de behoefte van de bewoners. Je bent nieuwsgierig naar de mogelijkheden van je cliënt en onderzoekt hoe je hem of haar zoveel mogelijk eigen regie kan geven. Je begeleidt je cliënten en stelt doelen. Indien gewenst betrek je de naasten. Ook help je de client in het contact met medecliënten. Groepsdynamiek vind je interessant, conflictsituaties ervaar je als een uitdaging. Uitvoeren van verzorgende taken vind je vanzelfsprekend.

Dit zijn wij…
Je komt te werken in een sfeervol klein woonbegeleidingscentrum met bewoners met niet aangeboren hersenletsel. Onze focus ligt hier met name op begeleiding, maar natuurlijk hoort enige lichamelijk verzorging ook bij je werk. Bij ons wordt er gewerkt in onregelmatige diensten, inclusief slaapdiensten.

Dit ben jij… (onze vereisten)
Wij stellen liever geen eisen, maar aan een enkeling ontkomen we niet. Wij vinden passie voor het vak en hart voor mensen met hersenletsel het allerbelangrijkste. Maar een diploma is wel vereist. Voor deze functie heb je een diploma verzorgende IG, Verpleegkunde of Medewerker maatschappelijke zorg nodig.

Dit ben jij ook… (onze wensen)
Jij bent iemand die graag solistische werkt, die eigen beslissingen neemt en durft out of the box te denken. Je neemt graag de touwtjes in handen, maar kunt ook goed samenwerken met collega’s. Het allerbelangrijkste is dat je interesse hebt in werken met cliënten met niet aangeboren hersenletsel en dat je daarnaast bereid bent om vakinhoudelijke zaken te leren. Jij legt de focus op de persoon en niet op de beperking! Je komt al heel ver als je hart op de juiste plek zit, als je inlevingsvermogen toont, humor hebt en een positieve instelling. Jij legt de focus op de persoon en niet op de beperking! Je komt al heel ver als je hart op de juiste plek zit, als je inlevingsvermogen toont, humor hebt en een positieve instelling.

Waarom je dit wilt…
Kleinschalige locatie Klein team Samenwerking

Soort contract
Onbepaalde tijd

Aantal contracturen per week
24 - 32

Salaris
FWG 35 (maximaal €3.360,- bruto maandsalaris bij een fulltime dienstverband)

Sluitingsdatum vacature

31 augustus 2024

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op!
Daisy Mulder 0630632617

Solliciteer!
Voor meer informatie kijk op www.sgl-zorg.nl of op onze socials!