SGL zoekt een

Begeleider wonen voor WBC Roermond

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Onze nieuwe woonvorm in Roermond opent medio Mei 2024 zijn deuren.

Wil je meebouwen aan een nieuw avontuur? Dan ben je bij ons letterlijk en figuurlijk op de juiste plek!

Ons nieuwe WBC Roermond – een samenvoeging van het huidige WBC Roermond en WBC Echt - gaat naar verwachting voorjaar 2024 open. Momenteel wordt er gebouwd aan een mooi nieuw thuis voor de bewoners. Wil jij samen met onze medewerkers, cliënten, vrijwilligers en naasten aan de wieg van dit nieuwe avontuur staan? Laat van je horen! Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's die niet alleen willen begeleiden of verzorgen maar die ook graag willen meedenken. Bijvoorbeeld over zorgtechnologie in de nieuwbouw, maar ook over de inrichting van een functioneel maar vooral gezellig thuis voor onze bewoners.

Hang de slingers op!
Bij ons woonbegeleidingscentrum (wbc) staat (werk)sfeer heel hoog in het vaandel. Wij maken er samen graag een gezellige boel van, dus je zult geregeld slingers op moeten hangen. Cliënten en medewerkers geven samen richting aan het reilen en zeilen binnen het wbc. Daarom is autonomie (o.a. eigen inspraak, zelfstandigheid, besluiten nemen, het maken van je eigen rooster) voor zowel onze cliënten als medewerkers erg belangrijk. Wij willen immers niet alleen de dromen van onze cliënten en naasten verwezenlijken, maar ook de dromen van onze medewerkers!

Unieke doelgroep
Op de nieuwe locatie zal er extra plek zijn voor vijf nieuwe cliënten naast de huidige 22 cliënten, allemaal volwassen mensen met niet-aangeboren hersenletsel (nah). Een unieke doelgroep omdat het allemaal mensen zijn wiens letsel hen op enig moment in hun leven is overkomen. Elk nah is anders en daarom is begeleiding en verzorging van onze cliënten maatwerk.

Een paar dingen die cliënten zeggen over wonen bij SGL:

'Wij worden hier serieus genomen'
'Er wordt met ons gesproken over wat wij willen en belangrijk vinden'

Gaat jouw hart sneller kloppen als je dit leest? En ben je in bezit van een diploma verzorgende IG, verpleegkunde en/of medewerker maatschappelijke zorg? Bel dan snel met Denise Moonen, teamleider van het nieuwe WBC.

Heb jij nog geen ervaring in de zorg maar overweeg je een carrièreswitch? Kom dan eens vrijblijvend langs voor een kopje koffie en maak kennis met onze cliënten. We kunnen vervolgens kijken naar de mogelijkheid om je om te scholen tot zorgprofessional.

Denise is bereikbaar via 06- 10 89 28 91 of mail haar op dmoonen@sgl-zorg.nl
Adres nieuwe WBC Roermond: Prins Bernardstraat