DeSeizoenen zoekt een

Begeleider woonhuis Hazelaar/Ambulant 24-28 uur - Elivagar, Roggel

Dienstverband

24 - 28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Roggel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Tevreden bewoners vinden wij het allerbelangrijkste en daar werken wij hier met z'n allen hard voor! Ben jij die warme, gestructureerde en geduldige collega die wil bijdragen aan het welzijn van onze bewoners, waarbij de menselijke behoefte op basis vanuit onze antroposofische visie centraal staat? Dan ben jij bij het ons aan het juiste adres!

Midden in de groene en rustige dorpse kern van Roggel bevindt zich onze woon- en werk gemeenschap Elivagar onderdeel van DeSeizoenen.

Werken doen onze bewoners in ons creatief en ambachtelijk werkgebied de Koppeling, onze prachtig gelegen Leudalschuur en GAAF. Op de Koppeling maken we o.a. kaarsen en kussens, verkopen we ambachtelijk snoep en kan je terecht voor een heerlijke kop koffie. Binnen GAAF, staat up-cycle en recycle centraal. En in het prachtige Leudalbos ligt onze boshut alwaar de bewoners werken voor en in de natuur o.a. hout kloven, groentetuin, onderhoud groenvoorzieningen.

Waar ga je werken en wat ga je doen?

In het knusse Woonhuis Hazelaar. Hier woont een jonge groep dynamische VG bewoners. Zij hebben een hoge mate van zelfstandigheid en houden van structuur. Ze streven bijna allemaal ervoor om door te groeien naar zelfstandig wonen met begeleiding. Door humor in te zetten en die duidelijk dag structuur te bieden zorg dat deze toppers elke dag genieten en groeien.

Je komt daarnaast te werken binnen het team Ambulant. Een aantal van onze bewoners (8) wonen zelfstandig of samen in een woning in de wijk, in de buurt van onze woongemeenschap. Je ondersteund de bewoners na hun werkdag in de alledaagse dingen, de nadruk ligt hier op begeleiden van, aansturen in, enz.

Jij biedt ons jouw talent en professionaliteit en wij bieden:
  • Hechte samenwerking in een leuk team en een mooie werkomgeving.
  • Contract voor 24-28 uur in overleg.
  • Salaris conform CAO-GHZ FWG 40 ( tussen € 2.236,00 en € 3.154,00)? afhankelijk van opleiding, ervaring en functie.
  • Alles wat is afgesproken in de CAO, o.a. eindejaarsuitkering, pensioen en reiskosten.
  • Mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen o.a. via ons eigen opleidingscentrum.
  • Extra: bedrijfsfitness met hoge korting en collectieve zorgverzekering.
  • Een meeloop moment om kennis te maken met de bewoners en de sfeer
Wat vragen wij van jou?

We zoeken een collega die werkt vanuit de sociaaltherapie en heb je een positief en geduldig karakter. Je voelt goed aan wat iemand nog kan leren, hebt het geduld om dit over te brengen en neemt daarvoor de tijd en bent in staat om de bewoners zelf te laten ontdekken, leren en laten doen. Jij hebt het talent om mensen met een verstandelijke beperking te begeleiden in hun welzijn en ontwikkeling. Je beschikt over een relevante opleiding binnen Zorg en Welzijn op minimaal niveau 3 of 4. Je hebt een zelfstandige, mensgerichte begeleidingsstijl die je aanpast op de situatie en je wil graag van elke dag een mooie dag te maken voor de bewoners en je collega's;

En wie zijn wij….

Wij zijn DeSeizoenen. In onze zes woon- en werkgemeenschappen begeleiden en verzorgen we zo'n 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We geloven dat elk mens unieke talenten en mogelijkheden heeft. Daarom denken we graag in mogelijkheden: we kijken voor elke bewoner wat de beste oplossing is

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan snel vóór 1 december a.s. via onze site, waar je motivatiebrief en CV kunt uploaden. Vragen? Bel gerust met Clustermanager Ruud Gubbels 06-12786826 meer informatie