SGL zoekt een

Begeleider woonlocatie te Venlo

Dienstverband

24

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

SGL geeft specialistische zorg aan mensen met hersenletsel. Onze cliënten hechten veel waarde aan (toekomst) perspectief en daar op hun eigen invulling aan te geven. Zo bieden wij een totaalpakket aan diensten: wonen met begeleiding, individuele en groep begeleiding, behandeling en training. SGL is gevestigd in Limburg op 30 locaties van Maastricht tot aan Velden in Noord-Limburg. Met ongeveer 550 medewerkers, 400 vrijwilligers ondersteunen wij ca. 1.400 cliënten.

Je ziet de mens achter de beperkingen en je wilt je erin verdiepen om hem of haar goed te begeleiden. Iedere mens is anders, jij stemt daarom jouw handelen af op de behoefte van deze unieke persoon. Je bent nieuwsgierig naar zijn of haar mogelijkheden ondanks de breuk in de levenslijn en zoekt hoe je hem of haar zoveel mogelijk de eigen regie kan geven. Ook begeleid je de client in het contact met mede cliënten.
Je geniet van het contact met de cliënt , het praatje , de lach die op zijn of haar gezicht komt. Krachten van het hele team worden gebundeld en op maat ingezet voor onze cliënten. Samen bouwen aan goede zorg, aan het team, aan de samenwerking met het cliëntsysteem. Daar staat het team voor! We zijn op de goede weg en zoeken nieuwe collega’s die er ook hun schouders onder willen zetten en een uitdaging durven aan te gaan.

Kijk voor meer informatie over de vacature op onze site www.sgl-zorg.nl