Dichterbij zoekt een

Begeleider zeer intensieve begeleiding

Dienstverband

24 - 32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Gennep Horn

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Je bent van harte welkom in ons team! En we zoeken jou als je naar jezelf durft te kijken en te leren van de mensen om je heen. Ben jij ook iemand die stevig in zijn schoenen staat en gelooft in relatiegericht werken? Zoek jij een team waarin jij je vakkennis  mag delen tijdens de dienst? Dan zoeken wij jou en jij ons!

Voor de locatie Huijbenhof in Horn (nabij Roermond) zijn wij op zoek naar een begeleider zeer intensieve begeleiding die (enige) ervaring heeft met de LVB+ doelgroep. Huijbenhof biedt een fijne woonplek aan volwassenen met een lichtverstandelijke beperking. Daarnaast zijn er bewoners die te maken hebben met verslaving, autisme en hechtingsproblematiek. Er is op locatie 24-uurs aanwezigheid van begeleiding. Huijbenhof bestaat uit een groepswoning voor 5 cliënten, 2 studio's als herstelplekken en 8 appartementen.

Als team denken wij in uitdagingen en oplossingen en heeft elk mens talenten. Samen gaan we deze talenten onderzoeken en benutten, om als doel: een zo normaal mogelijk leven te kunnen leiden. Open, samen, professioneel en betrokken.

Spreekt deze korte uitleg jou aan? Dan staan wij te popelen om nog veel meer over deze mooie locatie te mogen delen met je.