Sevagram zoekt een

Begeleider zorg en welzijn

Dienstverband

+/- 20 uur per week, uren zijn bespreekbaar

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Gulpen

Werkvelden

Ouderenzorg

Heb jij, net als ons, een frisse en positieve kijk op uitdagende zorgvragen en ben jij er klaar voor om je (samen ons) verder te ontwikkelen? 

Ter aanvulling van ons PG-team zoeken wij een: 

Begeleider zorg en welzijn (+/- 20 uur per week)

 

Als begeleider binnen dr. Ackenshuis ben je verzekerd van een veelzijdige en uitdagende baan. Je werkt intensief samen met collega’s van verschillende disciplines waarbij jullie je iedere dag opnieuw inzetten om onze bewoners een mooie dag te bezorgen.

Vanuit jouw deskundigheid en expertise op het gebied van gedrag en psychiatrie zet jij je als begeleider binnen dr. Ackenshuis in voor een optimale begeleiding, ondersteuning en verzorging van onze bewoners met dementie. Met jouw expertise en je blik op welzijn weet jij gedrag goed te analyseren en te begrijpen en begeleid je op een creatieve manier in de hulpvragen die er spelen, zoals onbegrepen gedrag. Hierbij stimuleer en activeer je de eigen regie van de bewoners. Daarnaast ondersteun je bij de persoonlijke verzorging.

Binnen Sevagram ondersteunen en faciliteren we je om verder te groeien. We bieden passende leer-en ontwikkelmogelijkheden op maat. Samen bekijken we welke kennis en ervaring jij meebrengt en waar jouw talenten liggen en hoe we deze verder kunnen ontwikkelen. Zo kun jij de beste zorg leveren en een optimaal welzijn realiseren voor onze bewoners! 

Waar kun jij op rekenen? 

  • Een team van enthousiaste collega’s die elkaar ondersteunen, aanvullen en versterken; jij bent van harte welkom!;
  • Sevagram is een grote organisatie in de regio. Wij hebben hierdoor voldoende mogelijkheden om je horizon te blijven verbreden;
  • Wij bieden jou een jaarcontract met de intentie om dit bij goed functioneren om te zetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • Salaris op basis van jouw achtergrond en ervaring volgens cao VVT (FWG 30/35/40);
  • We hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, een mooi pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer. 

Zo maak jij het verschil 

  • Je staat stevig in je schoenen en weet goed om te gaan met (complexe) gedragsproblematiek;
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep PG en werkt graag binnen een groot huis, op een vaste afdeling, waar iedere afdeling zijn eigen huiselijke karakter heeft;
  • Je bent in het bezit van een gericht agogisch mbo-diploma niveau 3 zoals SPW of Maatschappelijke zorg. Daarnaast sta je ervoor open om door middel van een persoonlijk ontwikkelplan door onze docenten bevoegd en bekwaam gemaakt te worden om diverse zorghandelingen te mogen uitvoeren;
  • Je hebt bij voorkeur al enige ervaring in een vergelijkbare functie binnen de zorgsector.   

Zien we jou snel?! 

Ben jij net zo enthousiast geworden als wij? Kom kennismaken! Reageer via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie voor de vacature van Begeleider met plezier tegemoet. 

Eerst nog wat vragen of wil je meer weten? Lilian Crutzen, Teammanager zorg, vertelt je graag meer.

 

* Het overleggen van een geldige VOG maakt onderdeel uit van de benoemingsprocedure

**Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld