Dichterbij zoekt een

Begeleider Zorg Struikheide 4 Gennep

Dienstverband

8 - 36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Gennep Gennep

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Heb jij affiniteit met jonge cliënten die vol in het leven staan en kan je als begeleider cliënten ondersteunen, begeleiden en verzorgen? Wij bieden je meteen een vast contract!

Wat ga je doen
De verzorging en begeleiding die je biedt zijn intensief. Gelukkig heeft Struikheide 4 precies in huis wat nodig is, en anders haal je met je enthousiaste collega’s alles uit de kast om oplossingen te vinden. De woonkamer is zo ruim dat er ook bedden naar binnen kunnen worden gereden. De twee badkamers zijn groot en van alle gemakken voorzien. E-health wordt ingezet om de communicatie te vergemakkelijken en de zelfstandigheid te vergroten. Video-analyses helpen om te ontdekken waar de valkuilen en oplossingen liggen. En de samenwerking met ouders, naasten en (externe) deskundigen staat hoog in het vaandel.

We starten om 10 uur gezamenlijk de dagbesteding op het DAC, vanuit daar worden er activiteiten gestart; gezamenlijk maar ook op behoefte en interesse van de cliënt. Er sluiten ook nog andere cliënten aan die niet op Struikheide 4 wonen.

Heb jij affiniteit met jonge cliënten die vol in het leven staan en kan je als begeleider cliënten ondersteunen, begeleiden en verzorgen? Heb jij zin om samen met een groot team te werken aan een zo fijn mogelijk leven voor onze cliënten en kan jij denken in mogelijkheden? Word jij blij van activiteiten ondernemen met cliënten en kan jij genieten van elke glimlach die je krijgt, maar ga je uitdagingen wanneer de cliënt het even moeilijk heeft niet uit de weg? Dan is Struikheide 4 de woning voor jou!

Met wie ga je dat doen
In je dagelijkse werk word je ondersteund, gefaciliteerd en gecoacht door een manager zorg, een dienstverleningscoördinator, (leerling-) begeleiders en de betrokken gedragskundige. Naast je directe collega’s heb je veelvuldig contact met verwanten van onze cliënten en collega’s van andere disciplines en woongroepen. Wij werken met voornamelijk lange diensten omdat we ook dagbesteding bieden aan onze cliënten. Je werkt altijd samen met minimaal 1 collega.

Waar ga je dat doen
De woning is pas geleden verbouwd, dus je hebt een hartstikke mooie werkplek. En ook nog eens een geweldige werksfeer, dankzij het plezier dat de cliënten en de begeleiders iedere dag met elkaar hebben. Op deze locatie zijn in 2021, vanuit de thuissituatie,  5 jong volwassenen komen wonen bij de 2 cliënten die er al hun woonplek hadden gevonden. 1 cliënt woont nog deels thuis. Jouw nabijheid is nodig voor een veilig gevoel. De 7 cliënten zijn tussen de 25 en 38 jaar en hebben een matige tot ernstige verstandelijke of meervoudige beperking.

Dit neem jij mee

 • Je bent in het bezit van een zorggerelateerd Mbo-4, Hbo diploma;
 • Je bent flexibel inzetbaar, want we werken met wisselende diensten in het weekend en avond;
 • Je bent een positieve en betrokken collega die samen met je collega's de wensen, talenten en mogelijkheden van cliënten onderzoekt;
 • Je hebt oprechte interesse en aandacht voor de behoeften van cliënten, hun naasten en je collega's;
 • Je draagt met jouw professionaliteit en waarderende houding graag bij aan een betekenisvol leven voor cliënten.

Dit bieden wij jou

 • Salaris in schaal FWG 45 volgens de CAO-Gehandicaptenzorg tussen de € 2.766,00 en € 3.861,00 bij een 36-urige werkweek;
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris en 8% vakantietoeslag;
 • Extra salaris als je 's avonds, in het weekend of op feestdagen werkt;
 • Tot 600 euro per jaar fiscaal voordeel als je bijvoorbeeld een  telefoon, laptop, fiets of sportabonnement koopt;
 • Voordelig extra verlofuren kopen of verkopen, zodat je flexibeler kunt werken en meer tijd krijgt voor dingen die belangrijk zijn voor jou;
 • Volop mogelijkheden om te groeien in je vakgebied en je talenten verder te ontwikkelen;
 • Toegang tot het VitaalPortaal, dat jou helpt om vitaal te blijven en je werkgeluk te vergroten.

Meer weten of solliciteren?

Heb jij zin om samen met een groot team te werken aan een zo fijn mogelijk leven voor onze cliënten? Solliciteer dan nu via de website van Dichterbij https://werkenbijdichterbij.nl/vacatures/begeleider-wonen-en-dagbesteding-struikheide-4-1031504/

Heb je vragen over de sollicitatie procedure dan mag je telefonisch of via de app contact openen met het Wervingsbureau van Dichterbij via 088-7540060..

Past deze locatie niet bij je wensen? Neem dan ook contact op. We denken graag met je mee. Nadat we hebben kennisgemaakt, bekijken we samen op welke locatie jij het beste tot je recht komt. Dat kan bij een woning zijn, maar ook bij een dagbesteding of behandellocatie. We helpen jou je droom te realiseren.