Koraal zoekt een

Begeleider zorgmodule Senioren - Op de Bies Landgraaf

Dienstverband

28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Voor Op de Bies in Landgraaf (woongroep Hereweg 167) zoeken we een Begeleider bij de Zorgmodule Senioren.

De vacature staat open voor 28 uur per week. Meer uren zijn mogelijk in overleg, in combinatie met de Flex module.Over de functie


Je werkt als Begeleider binnen woongroep Hereweg 167. Deze woning ligt op de hoofdlocatie en valt onder de module Senioren.

Binnen Hereweg 167 wonen 9 cliënten met een ernstig verstandelijke beperking. De groep bestaat uit zowel mannen als vrouwen, variërend in leeftijd van 31 tot 68 jaar. In de groep wonen ambulante, semi-ambulante en niet-ambulante mensen. De cliënten zijn geheel afhankelijk van de begeleider m.b.t ADL (algemene dagelijkse levensverrichtingen. Doordat veel cliënten binnen de groep hulp nodig hebben bij het nuttigen van een maaltijd, vraagt dit veel tijd. Sommige cliënten vragen meer begeleiding op het gebied van duidelijkheid, herkenbaarheid en voorspelbaarheid. Hierdoor is de samenwerking met gedragswetenschapper belangrijk en wordt er bovendien veel gewerkt vanuit een multidisciplinair overleg.

Op deze woongroep is het werken vanuit een relatie met de cliënt heel belangrijk. Vanuit deze relatie krijgen cliënten de mogelijkheid om invloed uit te oefenen op hun omgeving. "Klein kunnen kijken", een kort lijntje houden met de cliënten, de dialoog aangaan met de collega en daar waar mogelijk met de cliënt, zijn belangrijke punten in het begeleiden van onze cliënten.

We zoeken een collega die houdt van gezelligheid, duidelijkheid kan bieden, de dialoog durft aan te gaan, kan reflecteren en ook af en toe de kar kan trekken.

Wat bieden wij?

Een leuke en afwisselende functie met de mogelijkheid om veel ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen door middel van diverse cursussen en trainingen. Bekijk via deze link enkele verhalen van onze medewerkers over hun drijfveren en hoe zij zich ontwikkeld hebben binnen onze organisatie.
 • De functie van Begeleider is ingedeeld in FWG 40 (min €2.236,- en max €3.154,- bruto/maand (op basis van 36 u/w).
 • Meer informatie omtrent de arbeidsvoorwaarden binnen Koraal tref je aan via de bijgevoegde link: https://www.werkenbijkoraal.nl/werken-en-leren-bij/arbeidsvoorwaarden
 • Voldoe je aan de criteria, dan start je in principe met een dienstverband voor onbepaalde tijd. Andere opties in onderling overleg en afhankelijk van opleiding en ervaring.

Wat vragen wij van jou?
 • Je bent in het bezit van een afgeronde relevante opleiding op niveau 4. Heb je een afgeronde niveau 3 opleiding of jij nog bezig met het afronden van jouw opleiding? Dan ben je ook van harte uitgenodigd om te solliciteren!
 • Je hebt affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking en concrete werkervaring binnen de dagbesteding.
 • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie inclusief verzorging van cliënten.
 • Je kunt zelfstandig en in teamverband goed functioneren.
 • Je kunt adequaat reageren in het geval van een complexe en/of een crisis situatie.
 • Je bent in staat en bereid tot het geven en ontvangen van (kritische) feedback op zowel eigen handelen als processen.
 • Je bent een doorzetter en stressbestendig.
 • Je kunt vaardigheden in stand houden en wanneer nodig ondersteunen in het proces van achteruitgang.
Je bent inzetbaar van maandag tot en met zondag tussen 07.00 uur en 22.00 uur. Er wordt gewerkt volgens een basisrooster.Meer informatie

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Eefje Franssen, teamleider. Eefje is bereikbaar via 0651801583

Alvorens je bij ons in dienst treedt, zullen wij telefonisch en schriftelijk referenties inwinnen bij je huidige of een vorige werkgever en dien je een Verklaring omtrent Gedrag te overleggen.


Reageren:


Heb je interesse in deze vacature? Stuur ons dan uiterlijk 7 december a.s. je CV en motivatiebrief via het sollicitatieformulier.