MET ggz zoekt een

Begeleiders A MET ggz Noord- en Midden-Limburg

Dienstverband

24-36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO, HBO+

Standplaats

Venray Roermond Echt Weert Venlo

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Psychisch kwetsbare cliënten helpen weer op eigen benen te staan; dat vind jij het mooiste aan jouw vak. En dus zijn wij op zoek naar jou! Ter versterking van onze teams in Noord-Limburg (Venray en Venlo) en Midden Limburg (Weert, Roermond en Echt) zoeken we enthousiaste begeleiders A. Vanuit deze functie begeleid je cliënten met een psychiatrische kwetsbaarheid vanuit een begeleid wonen-situatie of ambulante setting. Daarbij is je belangrijkste doel om hun herstel te bevorderen en hun zelfredzaamheid in het dagelijks leven te vergroten.

Wie wij zijn
Bij MET ggz begeleiden en behandelen we mensen met psychische klachten. Dat doen we in heel Limburg en een deel van Zuidoost-Brabant. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen als hun naasten kunnen bij ons terecht voor ondersteuning. We hebben het complete zorgaanbod in huis: een naadloze keten van begeleiding en behandeling. Samen met de cliënt, onze ketenpartners en stakeholders werken onze betrokken collega’s aan de kortste weg naar herstel. Bij MET ggz leren we van onze ervaringen. Durven we kritisch te zijn. Dingen anders te doen. Én beter. Met aandacht, met vertrouwen, met elkaar!

Wat je gaat doen

  • Je stelt samen met de cliënt en eventuele naasten een begeleidingsplan op, gericht op het versterken van de zelfredzaamheid, het herstelvermogen en/of het behalen van behandeldoelstellingen van de cliënt. Je evalueert het plan en stelt het regelmatig bij;
  • Je begeleidt de cliënt volgens het begeleidingsplan;
  • Je zorgt voor afstemming van het begeleidingsplan op het sociaal maatschappelijk netwerk en eventuele overige zorgverlening;
  • Je activeert en stimuleert de cliënt;
  • Je draagt bij aan de ontwikkeling en uitvoering van het begeleidingsaanbod en zorgverlening. Je doet verbetervoorstellen en maakt deel uit van werkgroepen.

Wie jij bent

  • Je hebt een afgeronde relevante opleiding (minimaal kwalificatieniveau 4);
  • Je hebt enige jaren ervaring met ambulante begeleiding en/of begeleid wonen;
  • Je hebt kennis van de sociale kaart en actuele wet- en regelgeving;
  • Je hebt kennis van relevante methodieken en van psychopathologie en kunt deze adequaat toepassen;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs (B).

Wat wij jou bieden
Wij bieden je een afwisselende functie in een dynamische organisatie, met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (conform cao ggz) en mogelijkheden voor bijscholing. De functie begeleider A is ingedeeld in functiegroep 45 van de cao ggz.

Solliciteren
Herken jij jezelf in het bovenstaande? Dan zien we graag jouw cv en sollicitatiebrief tegemoet! Solliciteer via onderstaande button.

Meer weten?
Wil je graag eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Maurice Bongaerts, Adviseur werving en selectie, telefoon: 06-31757301

Deze vacature wordt zowel intern als extern verspreid. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.