Koraal zoekt een

Begeleiders Kerkrade - Regio Parkstad

Dienstverband

12 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Koraal heeft in Kerkrade woonvormen en dagbesteding D’r Eck. Hier wonen en komen ruim 60 cliënten met een verstandelijke beperking en we zoeken collega’s die hen willen ondersteunen in hun dagelijkse bezigheden. Maar ook collega’s die samen met ons willen (door) ontwikkelen tot een gezellige, bruisende locatie waar we iedere dag gaan voor een goed leven voor onze bewoners en mooi werk voor iedereen die er werkt.

Ben jij diegene die we zoeken? Dan nodigen we je uit om onder het genot van een kopje koffie of thee met elkaar te bespreken waar mogelijkheden zitten en te onderzoeken of er een match is.

Over de functie
De doelgroepen in Kerkrade zijn heel divers en variëren van cliënten met een licht verstandelijke beperking tot cliënten met een matige tot ernstig verstandelijke beperking. De leeftijden lopen uiteen van 18 – 80 jaar oud, dus dit biedt jou de mogelijkheid om zowel jongeren als senioren te begeleiden.

Er zijn cliënten die grotendeels zelfstandig wonen: begeleiden gebeurt hier zoveel mogelijk ‘met de handen op de rug.’ Er zijn ook enkele cliënten die volledige verzorging nodig hebben.

What's in it for you?
In onze gezellige, enthousiaste en gedreven teams vinden we het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Collegialiteit, humor en een goede sfeer staan daarom hoog in het vaandel. Er is volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Vanuit onze passie zorgen wij niet alleen voor onze bewoners, maar hebben we ook aandacht voor elkaar. Jij mag jezelf zijn bij ons!

Afhankelijk van jouw wensen, competenties en flexibiliteit kijken we samen op welke groep(en) je ingeroosterd wordt. Je krijgt de mogelijkheid om kennis te maken met diverse woongroepen om te kijken wat bij je past.

Daarnaast bieden wij:
  • Salaris: inschaling in FWG 40 van de CAO Gehandicaptenzorg.
    De functie van begeleider (MBO niveau 4 diploma) is ingedeeld in FWG 40: min €2.672 en max €3.606 bruto/maand (op basis van 36 u/w, bedragen vanaf juni 2024).
  • Uren: in overleg.
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: ORT, vakantiegeld, eindejaarsuitkering 8,33% en deelname meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
  • Contract: voldoe je aan de criteria voor deze vacature? Dan start je direct met een contract voor onbepaalde tijd.
  • Koraal Vitaal: op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk & privé, vitaal & gezond en je loopbaan.

Bekijk ook via deze link enkele verhalen van onze medewerkers over hun drijfveren en hoe zij zich ontwikkeld hebben binnen onze organisatie.

Wie zoeken wij?
Enthousiaste, betrokken en geduldige collega’s met passie voor hun werk en een gezonde dosis humor. Door je positieve, open houding maak je gemakkelijk contact. Je kunt je goed inleven in de belevingswereld van de bewoners en weet rustig maar snel te schakelen tussen diverse (soms ook complexe) zorgvragen.

Je werkt veelal zelfstandig, maar durft om hulp te vragen als dat nodig is. Tegelijkertijd zoek je de samenwerking met andere collega’s, teams en buurtbewoners. Want werken in de wijk betekent rekening houden met anderen en begrip voor elkaar opbrengen.

Meer informatie? Kom eens langs!
Interesse in deze afwisselende functie in een enthousiast en gedreven team met passie voor de zorg? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Marjon Hartkamp, om die kop koffie of thee te komen drinken. En ontdek samen of er een match is