Koraal zoekt een

Begeleiders voor de Regioflex

Dienstverband

16 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Gehandicaptenzorg, Jeugdzorg

Regio Maastricht/Heuvelland/Westelijke Mijnstreek zoekt voor de Regioflex Koraal begeleiders voor diverse contractvormen (16-32 uur) voor de locaties Maastricht/Urmond

Vacaturenummer: 19-010M

Over de locatie

De Koraal-locatie Maasveld in Maastricht is, naast St. Anna en Op de Bies, een van de drie locaties voor verstandelijk gehandicapten zorg (VG) van Koraal in Limburg. De drie organisaties hebben elk een moderne centrumlocatie en daarnaast enkele woningen verspreid in de wijk. Zij bieden zorg, behandeling, begeleiding, advies en ondersteuning aan mensen met ernstige verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen, veelal gecombineerd met onbegrepen gedrag. Het aanbod sluit aan bij de wensen en mogelijkheden van cliënten. De een heeft behoefte aan 24-uurszorg op een van de centrumlocaties; de ander woont thuis en maakt gebruik van een van de dagbestedingsmogelijkheden.

Gastenhof is het orthopedagogisch behandelinstituut van Koraal in Limburg. Vanuit de drie Limburgse Koraal-regio's (Midden- en Noord-Limburg, Parkstad en Heuvelland / Maastricht / Westelijke Mijnstreek) biedt Gastenhof behandeling, zorg en ondersteuning aan jongeren met een licht verstandelijke beperking, veelal gecombineerd met een complexe gedragsproblematiek of psychiatrisch probleem. De jongeren zijn tussen 4 en 21 jaar. Behandeling vindt intramuraal plaats, in de thuissituatie of via de polikliniek.

Over de functie

Kies jij bewust voor de verzorging en begeleiding van mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking? Spreekt de afwisseling tussen Gehandicaptenzorg en Jeugdzorg jou aan? Durf jij je kennis en ervaring toe te passen in een nieuwe omgeving? Wil je meer bezig zijn met mensen, en minder met de administratieve randvoorwaarden? Kortom, wil jij gewoon doen waar je goed in bent?

Maak dan kennis met de Regioflex van Koraal!
Zo verdiep jij je talent én doe je waardevolle werkervaring op in de volle breedte van de regio Maastricht - Heuvelland- Westelijke Mijnstreek.

Koraal zoekt enthousiaste begeleiders voor de Regioflex Gehandicapten- en Jeugdzorg. Je start met een jaarcontract om hierna stapsgewijs door te stromen naar een vast contract. Wil je liever flexwerken, dan bieden wij je daarvoor ruime mogelijkheden.

De Regioflex van Koraal, jouw klik met onze cliënten en je passie voor het vak zijn voor ons het belangrijkst!

Wat bieden we jou?

  • Diverse contractvormen van 16 - 32 uur per week vooralsnog voor de duur van één jaar.
  • Inschaling van de functies vinden plaats aan de hand van opleiding/opleidingsniveau en werkervaring.
  • De diensten worden verricht in wisselende diensten.
  • Ingangsdatum per direct.

Wat vragen we van jou?

  • Een diploma van verzorgende IG, verpleegkundige, een opleiding MMZ volgens de kwalificatiestructuur niveau 3 of 4, Social Work of een andere verwante HBO opleiding;
  • Je bent enthousiast, staat open voor nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg en vindt het een uitdaging om hiermee in de praktijk aan de slag te gaan.
  • Je beschikt over een flexibele instelling, bent respectvol en inlevend
  • Je bent breed inzetbaar binnen de Regio
  • Je hebt affiniteit met en ervaring in het begeleiden en verzorgen van mensen met een verstandelijke beperking met een autistische spectrumstoornis en/of gedrag of psychiatrische problemen

Voor het werken bij Maasveld is een verklaring omtrent gedrag een vereiste. Tevens is bij indiensttreding een Verklaring Functioneren en Onbesproken Gedrag, afgegeven door de voormalig werkgever, een vereiste en zal door ons een referentie worden opgevraagd.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Bruni Graus, teammanager Maasvelderweg 9 en Doelgroepflex, tel.nr. 06-51183594 of Ric Schrijvers teammanager Gastenhof

Solliciteren

Heb je belangstelling voor deze vacature? Reageer dan zo spoedig mogelijk:

  • Middels onderstaand digitaal sollicitatieformulier. Je kunt hierbij ook je CV en sollicitatiebrief toevoegen.