Pactum zoekt een

Begeleidingsdeskundige - Deurne & Horn (22 uur)

Dienstverband

22 uur

Opleidingsniveau

HBO+

Standplaats

Horn

Werkvelden

Jeugdzorg

Iedereen heeft het recht te kunnen opgroeien in een veilige omgeving en een eigen toekomst vorm te geven. Maar soms zijn er omstandigheden die dat moeilijk maken. Dan is Stichting Pactum er.

Wij helpen kinderen, jongeren en gezinnen met een passende behandeling om positieve groeistappen te zetten. Als het kan doen we dit bij de jongere of het kind thuis of in onze dagbehandeling. En als dat voor kortere of langere tijd niet lukt, zoeken we naar een passend thuis binnen onze pleegzorg of in één van onze huizen. Zodat iedereen, vanuit een veilige omgeving en met de juiste behandeling, kan toewerken naar een eigen plek in de samenleving. www.pactum.org

Pactum zoekt  

Begeleidingsdeskundigen | 22 uur per week (mogelijkheid om uren uit te breiden in de functie van Jeugdzorgwerker binnen de organisatie)

Voor onze locaties in Deurne en Horn

Jouw uitdaging
Als begeleidingsdeskundige richt jij je op de professionalisering van de jeugdzorgwerkers binnen Pactum Zuid. Dit doe je middels het coachen, ondersteunen en begeleiden van deze collega’s bij het uitvoeren van hun vak, waarbij het reflecteren op het eigen professionele handelen centraal staat. Met jouw kennis en vaardigheden motiveer je zowel hen in het behalen van hun doelen, zowel op individueel niveau als in teamverband.

Daarnaast lever je jouw bijdrage aan werkontwikkeling en deskundigheidsbevordering zódanig dat de deskundigheid van de jeugdzorgwerkers binnen onze organisatie continue wordt doorontwikkeld. Zo begeleid je onder meer intervisies en verzorg je werkbegeleiding aan nieuwe collega’s en supervisie, conform het reflectiebeleid. Je wordt uitgedaagd om met deze dynamische functie een bijdrage te leveren aan het succes van Stichting Pactum (Zuid). Samenwerken staat in alles centraal!

Jouw persoonlijkheid
Jij hebt een groot analytisch vermogen, Je kunt snel schakelen en legt snel verbindingen. Openheid, toegankelijkheid en vastberadenheid tekenen jouw karakter. Je bent een teamspeler die denkt en werkt vanuit het gezamenlijk belang. Je stimuleert een positieve en open feedback cultuur. Je spreekt je uit en gaat het lastige gesprek niet uit de weg. Je neemt initiatief, neemt mensen mee en geeft het goede voorbeeld. Je bent ook een verbinder die op een natuurlijke manier culturen en belangen bij elkaar brengt.

Jouw kennis en ervaring

  • Afgerond (relevante) Hbo-opleiding/ Post Hbo-opleiding
  • Je beschikt over relevante beroepsregistratie; LVSC
  • Je beschikt over analytische en communicatieve vaardigheden;

Wat wij bieden
Je vervult de functie in eerste instantie voor de duur van 1 jaar waarbij het uitgangspunt is dat deze omgezet wordt naar een aanstelling voor onbepaalde tijd. Deze functie is, conform CAO Jeugdzorg, ingeschaald in schaal 10 (max. €4.255,95 bruto) o.b.v. 36 uur.

Meer informatie en solliciteren
Is deze functie jouw op het lijf geschreven dan horen we graag van je! Maak je interesse kenbaar middels een schriftelijke motivatie inclusief CV vóór 04 juli 2022. Deze ontvangen wij graag via solliciteren@bj.nl. De gesprekken zullen, in afstemming, fysiek of online plaatsvinden.

Meer weten?
Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met onze begeleidingskundigen; Lia de Bont (t: 06-10078468) l.debont@rubicon-jeugdzorg.nl Of met Birgit Seijkens (t: 06-15954883) b.seijkens@bj.nl.

Het opvragen van schriftelijke referenties maken onderdeel uit van de procedure.

Deze vacature wordt zowel intern als extern geplaatst.