Maastricht UMC+ zoekt een

Beheerder Elektro Centrale Sterilisatie Afdeling

Dienstverband

36

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen

De doelstelling van deze functie is om zelfstandig, in de rol van regievoerder, het dagdagelijks beheer en onderhoud uit te voeren van was-desinfectiemachines, sterilisatoren met bijhorende apparatuur en het beheer onderhoud van de waterbehandelingsinstallatie voor dialyse en laboratoria. Je draagt zorg voor het onderhoud en validatie, zodat de gebruiker een goed onderhouden apparaat beschikbaar heeft. Voor het onderhoud zal je ook vaak gebruik maken van externe firma’s waarmee contractuele afspraken gemaakt zijn. Je overlegt met de gebruiker over modificaties aan apparatuur. De aard van de werkzaamheden kunnen zowel elektrotechnisch als werktuigkundig zijn. Je dient er zorg voor te dragen dat de hele levenscyclus van de apparatuur wordt gemonitord en wordt geregistreerd in het FMIS systeem. In samenspraak me je leidinggevende bepaal je het opleidingstraject.

Je zult middels het Planon FMIS systeem de status van het onderhoud per asset bijhouden, met de SAP module zal je zelf opdrachten aan externen verstrekken en met MS Office werk je aan je eventuele projectdocumenten.

Wat vragen wij van jou?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die aangekomen is bij de keuze om in een zelfstandige functie, geheel binnen het kwaliteitsmanagementsysteem, zijn carrière verder vorm te geven.
Kennis en kunde van Elektrotechniek zijn een pre, je hebt een aantoonbaar MBO werk en/of denkniveau.
Hierbij denken wij aan een afgeronde MBO-4 studie Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde. Uiteraard opgedane aantoonbare ervaringen uit vorige functies mag je ook als aanvullende opleiding opvoeren.
Je hebt affiniteit met desinfectiemachines en waterinstallaties zoals in een ziekenhuis ingezet worden, je kunt goed (storing-)analyseren, rapporteren en eigen leerdoelen stellen. Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden, bent stress- crisis bestendig en wil verantwoordelijkheid dragen.

Het werken met MS Office applicaties alsmede SAP, is niet onbekend.

Waarbij belangrijke kenmerken zijn:
Nieuwsgierigheid, volhardend, open karakter, transparant, teamgenoot, rustig, helikopterview, flexibel, klantvriendelijkheid, stressbestendig en toont eigenaarschap.

Kennis hebben van:
Budgetbeheer in SAP, Onderhoudsmanagement, FMIS Planon, Contract- en Leveranciersmanagement, Projectleiding, Kwaliteitsdenken en Veiligheid.

Neemt deel aan:
Consignatiedienst van de Electrotechniek.
4 maal per jaar aan de Noodstroomtest op zaterdagochtend om 6.00 uur.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?

Het Facilitair Bedrijf van het Maastricht UMC+ heeft als doel het ondersteunen van het primaire zorgproces door middel van het leveren van huisvestingsfaciliteiten, producten- en dienstverlening. Een onderdeel van het Facilitair Bedrijf is de Procesgroep Techniek.
De Procesgroep Techniek is verantwoordelijk voor alle activiteiten die erop gericht zijn om de MUMC+ gebouwen, installaties en apparatuur in optimale staat te houden. Tevens ook verantwoordelijk voor alle energie & bedrijfsstoffen.

Binnen de Procesgroep werken in totaal 35 mensen welke hoofdzakelijk de regierol binnen hun toebedeeld vakgebied uitvoeren. Binnen hun vakgebied blijven zij op de hoogte van alle wet- en regelgeving, bereiden benodigde aanpassingen zowel technisch als financieel voor en begeleiden externe firma’s voor het uitvoeren van het benodigde onderhoud en/of aanpassingen. Afgelopen jaren is het kwaliteitssysteem opnieuw ingericht conform het beheer(s)systeem van het convenant veilige toepassing van medische technologie en is dit systeem conform EN ISO-13485 gecertificeerd.

De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in het hoofdgebouw aan desinfectie apparatuur, sterilisatie apparatuur, waterbehandelingsinstallatie . Je collega’s zijn gepassioneerd met hun vak bezig, er heerst een collegiale ongedwongen no-nonsens sfeer waarbij de kernwaarden zijn: teamwork, respect, integriteit, transparantie en professionaliteit.

Aanstelling

Het betreft een tijdelijk arbeidsovereenkomst van 1 jaar voor gemiddeld 36 uur per week conform artikel 2.4.2 van de Cao umc.

Er wordt verwacht dat je deelneemt aan wachtdiensten tijdens avond-, nacht- en weekenduren en feestdagen.

Wat bieden wij?

De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:

  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en sportabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

Salaris

Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 3604,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A08 van de Cao umc.

Heb je nog vragen?

Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

De sollicitatiegesprekken zullen in week 10 worden gehouden.