Dichterbij zoekt een

Beleidsadviseur Kwaliteit in Gennep

Dienstverband

24 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Gennep

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Beleidsadviseur Kwaliteit  in Gennep

Ben jij die kwaliteitsadviseur, creatief en vernieuwend, die wil inspireren en bijdragen aan het realiseren van toegevoegde waarde voor cliënten en Teams? Wij dagen je uit!

Wat ga je doen?

De kernwoorden van onze visie zijn: kwaliteit van bestaan en een fijn en zo gewoon mogelijk leven, vakmanschap, reflectie, continu leren op alle niveaus, heldere kaders, oog voor risico’s en dilemma’s.

Als beleidsadviseur Kwaliteit draag je de kwaliteitsvisie mee uit en vertaal je deze in passende kwaliteitsinstrumenten die de Teams en management écht ondersteunen bij het realiseren van een zo hoog mogelijke kwaliteit van zorg en bij het klantgericht organiseren en werken.

Van controle naar reflectie en verantwoording, van centraal en top down gestuurd naar vraaggericht. Je signaleert en spiegelt en ondersteunt de organisatie in deze ontwikkeling.

·         Vanuit de visie dat het kwaliteitsbeleid de uitvoering van de zorg en dienstverlening ondersteunt, adviseer en ondersteun je directie, management en Teams bij het vormgeven en implementeren van kwaliteitsbeleid. Beleid en advies komen tot stand op basis van een intensieve samenwerking met de zorgprofessionals en de deskundigen op het terrein van de andere beleidsterreinen. Je adviseert gevraagd en ongevraagd. Niet systemen zijn leidend, maar betekenisgeving, en het scheppen van de juiste randvoorwaarden.

Met wie ga je dat doen?

·         Je werkt binnen het team Kwaliteit, een enthousiast team bestaande uit 5 medewerkers

·         Het team Kwaliteit richt zich op het vertalen van de strategische doelstellingen en van interne en externe ontwikkelingen op het terrein van kwaliteit & veiligheid naar de organisatie. Daarnaast vervult het team Kwaliteit de rol van aanjager, verbinder, ontwikkelaar en kritische sparringpartner voor Raad van Bestuur, directeuren, managers bij vraagstukken op het terrein van kwaliteit & veiligheid in het licht van de nieuwe visie op kwaliteit.

 

Waar ga je dat doen?

Je gaat werken vanuit ons hoofdkantoor in Gennep in een moderne omgeving volgens het concept van Het Nieuwe Werken. Regelmatig ben je ook te vinden op een van de regiokantoren of zorglocaties.

 

Zo werken wij

Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

 

Wie ben jij?

·         Je hebt een resultaatgerichte en pro actieve houding. Je werkt zelfstandig en acteert oplossingsgericht en ondernemend. Je bent creatief en ziet altijd meerdere wegen naar Rome;

·         Je bent een netwerker, ziet mogelijkheden en brengt mensen met elkaar in contact;

·         Je bent iemand met een open en lerende houding, zelfreflectie;

·          Je hebt de vaardigheid om complexe informatie te analyseren en presenteren, en daarbij de juiste aansluiting te vinden bij anderen;

·         Je bent analytisch sterk en werkt methodisch en systematisch;

·         Je neemt initiatief en verantwoordelijkheid en denkt niet in ‘maren en bezwaren’ maar in kansen en mogelijkheden.

Wat breng je mee?

·         Je hebt een opleiding op wo-niveau, bijvoorbeeld Beleid & Management Gezondheidszorg, Organisatiekunde en minimaal 5 jaar relevante ervaring;

·         Je hebt kennis van en ervaring met kwaliteitsmanagement en relevante wet- en regelgeving;

·         Je hebt ervaring met beleidsvorming en besluitvormingsprocessen, hebt overtuigingskracht en beschikt over vermogen om draagvlak te creëren;

·         Je hebt oog voor nieuwe ontwikkelingen in de maatschappij en de zorg en weet deze te vertalen naar beleid en/of advies op strategisch niveau. Bij het ontwikkelen van beleid en het adviseren heb je altijd de meerwaarde voor teams en cliënten voor ogen.

Dit krijg je ervoor terug

* Een mooie veranderopgave in een organisatie met werk van betekenis

* Een salaris van minimaal € 3.624,- en maximaal € 5.476,- bruto, conform CAO-Gehandicaptenzorg FWG 65 op basis van een 36-urige werkweek

* Een vaste eindejaarsuitkering en vakantietoeslag

* Het betreft een tijdelijk contract voor 24 - 32 uur per week, ter vervanging van zwangerschapsverlof, dat ingaat vanaf half september / begin oktober tot en met februari / half maart 2021.

 

Interesse?

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Gerdo Peters via telefoonnummer 088-75400341. Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij via 088-7540060.

Solliciteren kan via de website van Dichterbij, via het sollicitatieformulier, waar je –naast je persoonlijke gegevens- je cv en brief toevoegt. Daarna kun je een portaal/account aanmaken waarin je je sollicitatie kunt volgen.

https://www.dichterbij.nl/werken-bij

en rechtstreeks;

 https://www.dichterbij.nl/werken-bij/beleidsadviseur-kwaliteit