De Zorggroep zoekt een

Beleidsadviseur PMO (zwangerschapsvervanging april t/m juli 2023)

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Thuiszorg
Als Beleidsadviseur PMO ga jij de zorg helpen om veranderingstrajecten vorm te geven. Jij bent degene die helpt om beleid vast te leggen en de vertaalslag maakt van richten naar inrichten. Van strategische visie naar tactisch beleid. Daarnaast heb je af en toe de rol van projectleider.

Wat ga je doen?
Als beleidsadviseur lever je een bijdrage aan sectorspecifieke en organisatie brede veranderinitiatieven, projecten en/of werkgroepen. Je ondersteunt en adviseert bij de uitvoering van diverse vraagstukken op zowel zorginhoudelijk als organisatorisch gebied. De inhoud van de vraagstukken wisselen van omvang, complexiteit en verantwoordelijkheid.

Jij bent degene die de strategische visie weet om te zetten in tactisch beleid. Veelal doe je dit vanuit jouw rol als beleidsadviseur, soms krijg je hierin de rol van projectleider, waarbij je gevoel hebt voor de verschillende belangen die spelen in een veranderende organisatie.

In verband met zwangerschapsverlof is er een vacature voor een beleidsadviseur PMO bij de sector Thuis. Als beleidsadviseur werk je nauw samen met de directeur en het managementteam van deze sector.

De Zorggroep is een dynamische organisatie met continue veranderingstrajecten. Om de organisatie te helpen deze veranderingen succesvol uit te voeren heeft de Zorggroep de afdeling Project Management Ondersteuning (PMO). Met een enthousiaste groep medewerkers ondersteunt PMO het management en de collega's van de Zorg en de ondersteunende diensten. PMO'ers, helpen met het formuleren van beleid en vertalen dit beleid naar concrete verandertrajecten en resultaten. Zij leiden projecten, leveren een bijdrage aan projecten of zijn scrum-master.

Hoe zorgen wij voor jou?
Het team bestaat uit vijf Beleidsadviseurs Zorg, drie projectleiders, twee inhoudsdeskundigen (ECD en Lean) en een project- en portfoliospecialist. Daarnaast stuurt de afdeling PMO functioneel projectleiders aan die een functie in de lijn hebben en contracteert en begeleidt de afdeling externe projectleiders. De afdeling PMO van De Zorggroep staat voor Slagkracht in verandering!

Wij bieden een dienstverband voor bepaalde tijd voor 4 maanden (april t/m juli 2023) met een contractomvang van gemiddeld 32-36 uur per week. Ben je starter in de gezondheidszorgsector, of studeer je nog? We kijken graag naar mogelijkheden die we je nu al kunnen bieden om werkervaring op te doen.

Inschaling vindt plaats op basis van de cao VVT (FWG 55) met een maximaal salaris van € 4.558,88 bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Inschaling is afhankelijk van kennis, ervaring en opleiding.

Daarnaast kent De Zorggroep een mooi pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:
  • een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiebijslag van 8% bovenop je salaris;
  • een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het "weg-na-het-werk"-programma;
  • toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven;
Wat maakt jou de juiste Beleidsadviseur PMO (zwangerschapsvervanging april t/m juli 2023)?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste beleidsadviseur. Je hebt een proactieve, resultaatgerichte houding en bent communicatief sterk. Je bent een verbinder en hebt gevoel voor (bestuurlijke) verhoudingen en kunt goed omgaan met uiteenlopende belangen. Je weet de visie en koers van de organisatie vast te houden.
  • Je beschikt over, of bent bezig met, een relevante afgeronde universitaire opleiding, zoals bijvoorbeeld gezondheidswetenschappen;
  • Relevante kennis en ervaring op het gebied van strategie, inrichting en een (zorg)organisatie is een pré;
  • Je hebt kennis van het stelsel langdurige zorg (Wlz, Zvw en Wmo) en de uitvoering daarvan;
  • Je kunt integraal en sector-overstijgend denken;
  • Het schrijven van beleidsnotities is je op het lijf geschreven;
  • In de samenwerking zoek je graag de verbinding op met collega's op andere beleidsterreinen (o.a. kwaliteit en veiligheid, financiën);
  • Onafhankelijk kunnen oordelen en dienstverlenend kunnen handelen, ook onder tijdsdruk, zijn competenties die goed bij jou passen. Daarnaast ben je slagvaardig, flexibel en heb je van nature een open en nieuwsgierige houding.
Voor externe kandidaten is een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Enthousiast geworden?
Dan leren we je graag kennen! Solliciteer direct via de solliciteren-knop. Heb je eerst nog een aantal vragen over de functie? Dan kun je contact opnemen met Doranda Kanters, Beleidsadviseur PMO via doranda.kanters@dezorggroep.nl of 0683509605. Heb je vragen over de procedure neem dan contact op met Rosan Spronken, Recruitment Adviseur via rosan.spronken@dezorggroep.nl.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.