Cicero Zorggroep zoekt een

Beleidsmedewerkers Cicero Zorggroep (Brunssum, 24-32 uur per week)

Dienstverband

24-32

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Brunssum

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij de kritische en analyserende beleidsmedewerker die op enthousiaste en inspirerende wijze verbindt en advies geeft? Vind je het leuk om werkzaam te zijn in en voor de zorg, gaat je hart sneller kloppen van kwaliteits- en beleidszaken, wil je toegevoegde waarde realiseren voor onze cliënten, hun familieleden en onze medewerkers? Dan zijn wij op zoek naar jou voor 24-32 uur per week!

Wat ga je doen?
In je rol als beleidsmedewerker ontwikkel en evalueer je, samen met je collega’s, het (kwaliteits- en veiligheids)beleid van Cicero. Je vertaalt wet- en regelgeving landelijke en regionale ontwikkelingen naar beleid, procedures, regels en voorschriften van Cicero en je ondersteunt en coördineert de implementatie hiervan in de organisatie.

Je ondersteunt, inspireert en adviseert het management en (zorg)professionals met een kritische blik bij het ontwikkelen en realiseren van toegevoegde waarde voor onze cliënten en onze organisatie. Je hebt creatieve ideeën en durft deze om te zetten in concrete voorstellen. Vervolgens geef je op transparante wijze vorm en inhoud aan systematische kwaliteitsverbetering (onder andere aan de hand van data) en zorgt voor doorontwikkeling van de zorg en de organisatie. Je adviseert over en begeleidt waar nodig complexere verandertrajecten binnen de organisatie.

Vanuit het leidende principe ’cliënt centraal‘ werk je aan integrale zorg, vakontwikkeling, borging en verbetering van de zorg aan onze cliënten en bewoners.

Je maakt onderdeel uit van team Kwaliteit & Beleid, bestaande uit 9 medewerkers met ieder hun eigen aandachtsgebieden en projecten. Wat betreft jouw aandachtsgebieden en projecten ben jij intern en extern het aanspreekpunt. Je vertegenwoordigt Cicero in contacten met andere zorgpartners en regelgevende instanties. Daarnaast ben je kwaliteitscontactpersoon voor een aantal Cicero locaties. Je ontvangt hiërarchisch leiding van manager kwaliteit & beleid.

Wat vragen wij van jou?

 • Je beschikt over een opleiding op academisch of Hbo-niveau, bijvoorbeeld bedrijfskunde, gezondheidswetenschappen of recht, liefst aangevuld met werkervaring als beleidsmedewerker/adviseur in de zorg.
 • Je hebt affiniteit met thema's als duurzaamheid en risicosignalering, zoals het onderzoeken en afhandelen van incidenten, calamiteiten en klachten. je kunt een praktijkgerichte vertaling en analyse maken van (veelal abstracte) ontwikkelingen, data en wet- en regelgeving. Je kunt vraagstukken vanuit diverse invalshoeken bekijken en je kunt zelfstandig zoeken naar vakinhoudelijke oplossingen.
 • Je begrijpt zorgprocessen van ’binnen uit‘ en kunt bij analyses de vertaalslag maken naar een objectieve beschrijving van de kwaliteit van de zorg.
 • Je kunt goed samenwerken en je weet daarbij interne en externe partijen met elkaar te verbinden.
 • Je hebt een ondersteunende, initiërende, resultaatgerichte attitude en je kunt goed omgaan met deadlines.
 • Je coacht en faciliteert zorgprofessionals en onze organisatie in de beleidsontwikkeling, uitwerking in projectplannen en (efficiënte en effectieve) implementatie en borging van resultaatgericht instrumentarium.
 • Je kunt goed luisteren en doorvragen en je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij jou nog meer?

 • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een aantrekkelijk salaris. Afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring word je ingeschaald in functiegroep 55 (minimaal € 3.418,94 bruto per maand en maximaal € 4.906,49 bruto per maand op basis van 36 uur per week) óf in functiegroep 60 (minimaal € 3.767,93 bruto per maand en maximaal € 5.593,19 bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Vakantiegeld (8%) en vaste eindejaarsuitkering (13e maand).
 • Korting op sportschoolabonnement en (zorg)verzekering.
 • Een 'regeling voordelen medewerkers' waarmee je aantrekkelijke korting krijgt op grote aankopen (telefoon, laptop, e-bike).
 • Het volgen van verschillende cursussen en opleidingen behoort tot de ontwikkelmogelijkheden.
 • De mogelijkheid om extra verlof te kopen.
 • Een gedreven en hecht team, dankbare cliënten en een warm welkom.
   

Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Waar kom je te werken?
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse zorgorganisatie, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 3.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.500 medewerkers en 700 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Solliciteren?                                                                             

Klik op de button ‘Solliciteer direct’ en vul vóór maandag 22 juli 2024 het sollicitatieformulier in!

Reserveer alvast donderdag 25 juli (tussen 12.00 en 17.00 uur) in je agenda voor het eerste gesprek.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. De kosten hiervan zijn voor rekening van Cicero.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.