Zuyderland zoekt een

Ben je op zoek naar een baan waarin je van betekenis kunt zijn in de zorg? Wij kunnen jouw hulp hard gebruiken in de ondersteuning t.g.v. corona!

Dienstverband

minimaal 20

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Sittard – Geleen Heerlen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Zuyderland heeft alles in huis om jou een dynamische en bovenal fijne, nieuwe werkplek te bieden. Wekt dit jouw interesse? Lees dan gauw verder!

Wat ga je doen?

Juist in deze tijd kunnen wij jouw hulp hard gebruiken en zijn mensen zoals jij van onmisbaar belang als het gaat om de ondersteuning van onze zorgmedewerkers. Ook wanneer je (nog) niet beschikt over een zorgdiploma ben je van harte welkom.

Vanwege corona is er binnen de organisatie op diverse plekken behoefte aan ondersteuning. Jouw werkzaamheden zijn divers en afhankelijk van jouw wensen en beschikbaarheid. Zo kun je o.a. worden ingezet voor:

  • De directe ondersteuning van onze zorgmedewerkers op (verpleeg)afdelingen, van het rondbrengen van maaltijden tot aan het maken van een praatje met onze patiënten en bezoekers.
  • Logistieke werkzaamheden.
  • Gastvrouw/-heer waarin je wordt gezien als het visitekaartje van Zuyderland voor bezoekers en patiënten.

Samen met jou stemmen we af in welke rol, met welke bijbehorende taken en op welke locatie jij het beste uit jezelf kunt halen.

Wat bieden wij?

  • Naast een baan waarin je van betekenis kunt zijn, bieden wij een baan waar je al snel aan de slag kunt.
  • Je bent minimaal beschikbaar voor een periode van twee maanden en ontvangt, afhankelijk van jouw beschikbaarheid, een tijdelijk dienstverband tot en met maximaal 31 december 2021.
  • Je bent minimaal 20 uur per week beschikbaar en de arbeidsduur per week bedraagt gemiddeld 20-36u per week. De uren worden in overleg afgestemd.
  • Inschaling vindt afhankelijk van functie plaats in FWG 25 of FWG 30 CAO Ziekenhuizen
  • De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Ziekenhuizen waaronder eindejaarsuitkering (8,33%), vakantiegeld (8,33%) en reiskostenvergoeding.

Neem de stap en solliciteer!

Ben je enthousiast na het lezen van de vacature en wil je graag solliciteren? Dat kan via de knop ‘solliciteer’. Voeg jouw CV toe aan de sollicitatie en geef in een korte motivatie aan in welke werkzaamheden je geïnteresseerd bent en welke dagen/tijdstippen je beschikbaar bent.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.