Parc Imstenrade zoekt een

Bent u een vrijwilliger met groene vingers?

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg

Wie zoeken we?

Iemand met groene vingers voor het onderhoud van ons terras.

Wat gaat u doen?

Kleinschalig Groepswonen PG is een afdeling waar veertien bewoners met dementie samenwonen. Ieder heeft een eigen woon-/slaapkamer, er is een gezamenlijke huiskamer en een groot dakterras met een prachtig uitzicht. Op dit terras staan planten en het heeft zoals elk terras onderhoud nodig, denk hierbij planten verpotten, verdorde bladeren verwijderen, tuinmeubilair schoonmaken, onkruid wieden en vegen. Hiernaast zou de aanleg van een tuintje bij onze Villa een optie zijn waar we graag samen met u naar zouden willen kijken en behoord het onderhoud van onze Citrus en olijfbomen tot uw takenpakket.

Wie bent u?

  • U heeft groene vingers en werkt graag buiten.
  • U kunt zelfstandig werken.
  • U heeft zelf ideeën over de vormgeving van het terras en de tuin. 
  • U heeft geduld en affiniteit met de doelgroep.
  • U maakt graag een praatje met onze bewoners.

Wat bieden wij u?

  • Een prachtige werkplek met een fenomenaal uitzicht.
  • Goede begeleiding op locatie.
  • Reiskostenvergoeding en een goede verzekering.
  • Zéér goed attentieregeling.

Vrijwilligerswerk bij Parc Imstenrade.

Parc Imstenrade, een prachtige plek waar onze vrijwilligers op hun eigen tempo en voorwaarden een bijdrage te leveren aan het leven van onze bewoners. U zorgt vaak voor net dat beetje extra aandacht en draagt bij aan de kwaliteit van het bestaan. Het werk als vrijwilliger binnen Vitalis Parc Imstenrade is leuk en geeft voldoening. U legt nieuwe contacten en het biedt de kans om ervaring op te doen met het werken met ouderen waarmee u heel zinvol en dankbaar een gezellige tijd doorbrengt. Ook stellen wij onze vrijwilligers instaat zich verder te ontwikkelen via onze Vitalis Academy.

Kopje koffie?

Heeft u belangstelling in deze of in één van onze andere vrijwilligersvacatures of u zoekt meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op met onze vrijwilligerscoördinator Dave Otten per e-mail via d.otten@vitalisgroep.nl  of per telefoon op 0657330398.

We nodigen u dan graag uit voor een kop koffie in onze residentie en gaan met u op zoek naar het vrijwilligerswerk waarin uw kwaliteiten en voorkeuren het best tot hun recht komen.

Wij bieden aan, u beslist.

Wij respecteren de voorschriften van het RIVM in de bestrijding tegen het Corona-virus.