Mutsaersstichting zoekt een

Bestuurssecretaresse

Dienstverband

32

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Jeugdzorg

Wat is jouw rol

Als bestuurssecretaresse ondersteun je de Raad van Bestuur bij hun werk. Dit doe je door het managen van de agenda, het onderhouden van contacten met relaties, het organiseren van overleggen en bijeenkomsten en ervoor te zorgen dat de benodigde informatie, mensen en middelen tijdig beschikbaar zijn. Ook notuleren, voeren van correspondentie en archiveren behoren tot je werkzaamheden. Je werkt hierbij nauw samen met je collega bestuurssecretaresse, de bestuurssecretaris en de regiodirecteuren.

De agenda’s zijn complex en met jouw kennis en ervaring weet je als geen ander te ontzorgen.

De dynamiek in deze functie is groot, deadlines zijn er altijd. Je houdt ervan om de vraag achter de vraag te ontdekken en denkt nu al na over de verbeteringen van straks.

Je staat dicht bij de mensen en laat je gevraagd en ongevraagd horen. In houding en gedrag geef je het goede voorbeeld, sta je open voor anderen en ben je laagdrempelig benaderbaar en aanspreekbaar. Een baan die bij uitstek geschikt is voor een ervaren bestuurssecretaresse die zich het werken binnen de top van de zorg eigen heeft gemaakt.

Kerntaken:

  • beheren van de drukke en complexe agenda;
  • plannen en voorbereiden van afspraken;
  • verzorgen van de (e-mail)correspondentie;
  • organiseren en voorbereiden van vergaderingen en bijeenkomsten;
  • notuleren en opvolgen van actiepunten.

Wie zoeken wij

Aanpakken kun jij als geen ander! Je kunt zaken  goed overzien, je hebt gevoel voor verhoudingen, je bent integer, flexibel, accuraat en je kunt goed zelfstandig en onder druk werken. Je bent dienstverlenend, hebt uitstekende sociale skills en bent organisatiesensitief.

Je beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is uitstekend. Microsoft Office/Sharepoint heeft geen geheimen voor je. Daarnaast heb je minimaal MBO-4 denkniveau en minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie.

Bij indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Ons aanbod

Wij hechten veel waarde aan het blijven ontwikkelen van onze medewerkers en bieden daarom volop (interne) opleidingsmogelijkheden. Daarnaast een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. We bieden je een dienstverband voor 32 uur per week van 1 jaar met de intentie tot verlenging bij wederzijdse tevredenheid.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig aan de cao Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). De functie is ingedeeld in functiegroep 50  (€ 3218 - € 4263). De Mutsaersstichting biedt een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden met een eindejaarsuitkering, collectieve ziektekostenverzekering, aantrekkelijke reiskosten- en thuiswerkvergoeding en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.