Stichting Pergamijn zoekt een

Bestuurssecretaresse/ managementassistent(e)

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Bestuurssecretaresse/ managementassistent(e)

24 uur, Sittard

Jouw baan

De spin in het web. De steun en toeverlaat. De onmisbare schakel. De enthousiaste teamplayer. Hoe je het ook omschrijft: als managementassistent ben jij dit voor onze raad van bestuur en het managementteam! Geen dag is hetzelfde: het ene moment ben je druk met het plannen van afspraken en het bestieren van agenda's, het volgende zoek je een locatie voor een teambijeenkomst of regel je op vraag van de bestuurder een handgemaakt Pergamijn-cadeautje. Je verzorgt de correspondentie van de raad van bestuur, het managementteam en de raad van toezicht. Je ziet toe op correcte archivering, dossiervorming en de voortgang van stukken die in behandeling zijn, onder andere bij gremia zoals medezeggenschapsraden. Veel balletjes in de lucht? Ja, maar jij weet perfect wat prioriteit heeft en geeft daar voorrang aan. Bovendien sta je er niet alleen voor. Samen met je collega's hebben jullie de taakverdeling en afspraken netjes voor mekaar; er wordt bijgesprongen waar nodig. Binnen dit gevarieerde takenpakket is er bovendien ruimte voor eigen ideeën, regie en initiatief. Sterker nog: het is een must!

Wij vragen

Pergamijn zoekt een gedreven managementassistent(e) met passie voor het vak.
  • Je hebt een (secretariële) opleiding op HBO-niveau en ruime ervaring in een soortgelijke functie (ervaring met bestuurlijke processen is een plus). Je heb het werken op dit niveau in de vingers: je bent je bewust van de mogelijke gevoeligheid van dossiers en gaat hier tactvol en discreet mee om.
  • Je bent leergierig, accuraat en punctueel. Je stelt je service- en klantgericht op en bent een kei in organiseren.
  • Je communiceert helder en krachtig, beschikt over een vlotte pen en uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal.
  • Courante digitale toepassingen zoals Office, Outlook en Teams hebben geen geheimen voor je.
  • Je bent een stevige persoonlijkheid: je weet balans te vinden tussen professionele betrokkenheid en afstand, kent je eigen grenzen en weet deze ook onder druk te bewaken.
Wat bieden we?

Pergamijn is een organisatie die investeert in leren & ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers. Je hebt toegang tot diversen producten en diensten op het gebeid van gezondheid, mobiliteit en duurzame inzetbaarheid via de Werkwinkel van Pergamijn.

Wij bieden een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid en initiatief. Arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO Gehandicaptenzorg. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en werkervaring min. € 2.381,- en max € 3.452,- (Functiegroep 45) bruto op basis van een fulltime dienstverband, aangevuld met een arbeidsmarkttoeslag.

144 verlofuren per jaar en de Regeling Balansverlof

Een eindejaars uitkering van 8.83% in 2023 en 8,33% in daaropvolgende jaren, vakantietoeslag van 8%

Pergamijn biedt verder een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden, een collectieve ziektekostenverzekering, een WGA-Hiaatverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Je krijgt eerst een jaarcontract. Na een periode van een jaar zal worden bezien op welke wijze de functie definitief ingevuld gaat worden.

Je werkplek

Je vaste standplaats is ons kantoor in Sittard (Mercator 2).

Gedeeltelijk thuiswerken is mogelijk.

Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag) aan. De kosten van de VOG vergoeden wij.

Sittard is goed te bereiken vanuit Geleen, Beek, Heerlen, Maastricht, Roermond, Maasmechelen, Maaseik en Kinrooi.

Meer weten?

Voor nadere informatie over de functie-inhoud kun je contact opnemen met Eva Wijnands, bestuurssecretaris. Tel: 06-14886688
Wil je de recruiter spreken, bel dan naar 0475-479 666.

Jij gaat ervoor!

Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan de gestelde eisen, solliciteer dan met je motivatie en cv.

De procedure beslaat een gesprek met Eva Wijnands, bestuurssecretaris en Anja Völler, recruiter en een gesprek met een collega.

Re-integratie kandidaten, eventueel boventallige medewerkers evenals interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.